zeusy مدیر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 6464 عنوان قرص خواب | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 32 پست میشه یه قرص خواب که خیلی قوی نباشه بهم معرفی کنین؟و کسی ملاتونین خورده؟خیلی قوی نیست؟شربی دیفن هیدرامین و...اثری برام ندارن 1402/10/08 | 04:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeusy مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 6464 هر قرصی که به همه نمیسازه بعد میگن دو هفته طول میکشه تا اثر بذاره به نظرم برو روانپزشک شاید ... کاشکی می تونستم برم پیش روانپزشکشهر ما روانپزشک خوب نیست
2kaktos عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2053 من باشم نمیخورم میتونم الان برات ده تا قرص تجویز کنم ولی نخور عزیزم فعالیت و بیشتر کن شب خوابت میبره
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5741 کاشکی می تونستم برم پیش روانپزشک شهر ما روانپزشک خوب نیست آنلاین ویزیت بگیر این که من میرم آنلاین هم داره البته خودم یه جلسه رفتم باید ببینم با این حجم دارو که داده اثری داره یا نه کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
zeusy مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 6464 من باشم نمیخورم میتونم الان برات ده تا قرص تجویز کنم ولی نخور عزیزم فعالیت و بیشتر کن ... از صبح کلی فعالیت کردم حتی دیشب فقط سه ساعت خوابیدم ولی الان خوابم نمیبره
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5741 من باشم نمیخورم میتونم الان برات ده تا قرص تجویز کنم ولی نخور عزیزم فعالیت و بیشتر کن ... بعضی درد ها و مشکلات انقد زیادن که با فعالیت و خستگی روزانه حل نمیشن ایشون باید زیر نظر پزشک مصرف کنه نه خودسرانه کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
2kaktos عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2053 بعضی درد ها و مشکلات انقد زیادن که با فعالیت و خستگی روزانه حل نمیشن ایشون باید زیر نظر پزشک مصرف کن ... درسته عزیزم ولی کلا قرص های خواب انگار مغز و وادار به خواب میکنی و اصلا عواقب خوبی نداره من پیشنهادم دم نوش های گیاهیه البته نظر منه
zeusy مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 6464 آنلاین ویزیت بگیر این که من میرم آنلاین هم داره البته خودم یه جلسه رفتم باید ببینم با این حجم دارو ک ... میشه اسم دکترت رو بگی
2kaktos عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2053 از صبح کلی فعالیت کردم حتی دیشب فقط سه ساعت خوابیدم ولی الان خوابم نمیبره چون بیش اندازه خسته شدی اگر داری دم نوش اسطوخودوس بخور
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5741 درسته عزیزم ولی کلا قرص های خواب انگار مغز و وادار به خواب میکنی و اصلا عواقب خوبی ندا ... برو تاپیک اخرم ببین چند تا قرص بهم داده دو شبه میخورم بازم بیدارم 😐 قرص ها هم الکی شدن کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
zeusy مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 6464 چون بیش اندازه خسته شدی اگر داری دم نوش اسطوخودوس بخور الان نداریم ولی فردا حتما امتحان می کنمممنون
2kaktos عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2053 برو تاپیک اخرم ببین چند تا قرص بهم داده دو شبه میخورم بازم بیدارم 😐 قرص ها هم الکی شدن یعنی اوایل هم بهت اثر نمیکردآخه داروهای اعصاب و روان به مرور که استفاده میکنی بدنت مقاوم میشه
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5741 یعنی اوایل هم بهت اثر نمیکرد آخه داروهای اعصاب و روان به مرور که استفاده میکنی بدنت مقاوم می ... تازه شروع کردم کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
2kaktos عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2053 تازه شروع کردم دوکسپین بخور ۱۰ مین بعد خوابی ولی تا یک هفته ولی اون داروهارو دیدم به عوارض داروها فکر کن
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5741 دوکسپین بخور ۱۰ مین بعد خوابی ولی تا یک هفته ولی اون داروهارو دیدم به عوارض داروها فکر کن&nbs ... انقد حالم بده دیگه عوارضشون مهم نیست دکتر خیلی با حوصله بود کامل گوش کرد به حرفام من چندین مشکل دارم اونم از نوع شدید کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5741 دوکسپین بخور ۱۰ مین بعد خوابی ولی تا یک هفته ولی اون داروهارو دیدم به عوارض داروها فکر کن&nbs ... اتفاقا من دوس ندارم با مصرف این قرص ها آدم همش خواب و گیج باشه کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما