2777
2789
هر قرصی که به‌ همه نمیسازه بعد میگن دو هفته طول می‌کشه تا اثر بذاره  به نظرم برو روانپزشک شاید ...

کاشکی می تونستم برم پیش روانپزشک

شهر ما روانپزشک خوب نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشکی می تونستم برم پیش روانپزشک شهر ما روانپزشک خوب نیست

آنلاین ویزیت بگیر این که من میرم آنلاین هم داره البته خودم یه جلسه رفتم باید ببینم با این حجم دارو که داده اثری داره یا نه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من باشم نمی‌خورم  میتونم الان برات ده تا قرص تجویز کنم  ولی نخور عزیزم فعالیت و بیشتر کن ...

از صبح کلی فعالیت کردم حتی دیشب فقط سه ساعت خوابیدم ولی الان خوابم نمیبره

من باشم نمی‌خورم  میتونم الان برات ده تا قرص تجویز کنم  ولی نخور عزیزم فعالیت و بیشتر کن ...

بعضی درد ها و مشکلات انقد زیادن که با فعالیت و خستگی روزانه حل نمیشن ایشون باید زیر نظر پزشک مصرف کنه نه خودسرانه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بعضی درد ها و مشکلات انقد زیادن که با فعالیت و خستگی روزانه حل نمیشن ایشون باید زیر نظر پزشک مصرف کن ...

درسته عزیزم 

ولی کلا قرص های خواب انگار مغز و وادار به خواب میکنی 

و اصلا عواقب خوبی نداره 

من پیشنهادم دم نوش های گیاهیه 

البته نظر منه

درسته عزیزم  ولی کلا قرص های خواب انگار مغز و وادار به خواب میکنی  و اصلا عواقب خوبی ندا ...

برو تاپیک اخرم ببین چند تا قرص بهم داده دو شبه میخورم بازم بیدارم 😐 قرص ها هم الکی شدن 

برو تاپیک اخرم ببین چند تا قرص بهم داده دو شبه میخورم بازم بیدارم 😐 قرص ها هم الکی شدن 

یعنی اوایل هم بهت اثر نمیکرد

آخه داروهای اعصاب و روان به مرور که استفاده میکنی 

بدنت مقاوم میشه

یعنی اوایل هم بهت اثر نمیکرد آخه داروهای اعصاب و روان به مرور که استفاده میکنی  بدنت مقاوم می ...

تازه شروع کردم 

دوکسپین بخور ۱۰ مین بعد خوابی ولی تا یک هفته  ولی اون داروهارو دیدم به عوارض داروها فکر کن&nbs ...

انقد حالم بده دیگه عوارضشون مهم نیست دکتر خیلی با حوصله بود کامل گوش کرد به حرفام من چندین مشکل دارم اونم از نوع شدید

دوکسپین بخور ۱۰ مین بعد خوابی ولی تا یک هفته  ولی اون داروهارو دیدم به عوارض داروها فکر کن&nbs ...

اتفاقا من دوس ندارم با مصرف این قرص ها آدم همش خواب و گیج باشه