2777
2789

چنین گفت رستم به اسفندیار

اگه قلیون داری وردار بیار

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنی ادم اعضای یکدیگرند  سر نیم کیلو گوشت به هم میپرند

اخ اخ حققق تا ابد

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑
بنی ادم اعضای یکدیگرند  سر نیم کیلو گوشت به هم میپرند

لبی قرمز‌تر از ماتیک داری
دو تا چشم دراماتیک داری

چه شد بانو! نفهمیدم عزیزم
بگو چشمک زدی یا تیک داری؟

لبی قرمز‌تر از ماتیک داری دو تا چشم دراماتیک داری چه شد بانو! نفهمیدم عزیزم بگو چشمک زدی یا تیک دار ...

پسرم . این شعر سنتی نیس شعر فقط سنتی به سبک شاهنامه

https://harfeto.timefriend.net/17041457413646
پسرم . این شعر سنتی نیس شعر فقط سنتی به سبک شاهنامه

افرین قدیمی پسندی گل پسر

افرین قدیمی پسندی گل پسر

چون هم زیباست و هم پر معنی و هم به سبک نیک مردان روزگار...از نظر من فردوسی و حافظ و سعدی انیشتن رو میذاشتن توی جیب به راحتی از لحاظ دانایی

https://harfeto.timefriend.net/17041457413646
چون هم زیباست و هم پر معنی و هم به سبک نیک مردان روزگار...از نظر من فردوسی و حافظ و سعدی انیشتن رو م ...

اره دقیییقا . اصن هرچیزی قدیمیش خوبه. شعر اهنگ و. . .