2777
2789

بچه ها من رلم یه شهریه که یه ساعتی فاصلمه باهاش بعد دانشگاه خودمم اونجاس یه همکلاسی دارم اهل اونجا بعد من دیدم باهم انلاین شدن باهم اف شدن به نظرتون عسق زیادی دیوونم کرده یا همچین چیزی ممکن باهم باشن؟؟؟؟اصلا همکلاسیم نمیدونه من با این پسرم یا این پسره نمیدونه من همچین همکلاسی دارم فقط مخاطبام هردوشون لانلاین شدن هردوشون اف شدن من با یه اکانت دگ چک کردم

کورد✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤷

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

بچه ها نمیتونم همتون ریپلای بزنم اصلا حالم خوب نیس تورو خدا تو رو قران یکی بگه چیکار کنم این وقت شب به خودش بگم دعوا راه میندازه میترسم به دخترم بگم چیکار کنم چیکار کنم چیکار کتم وای خدا قلبم. داره وامیسه

کورد✌️