2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی گلم تو حست خیلی قوی هس هرچند گذشته ها گذشته اصلا هم دیگه برام مهم نیس اون عشقه قدیمی من از زند ...

گاهی اوقات اون اقا عذاب فکری میکشه کلا ناراحته کارما این کارشو پس داده یا خواهد داد نگران نباش چوب خدا هیچ وقت صدا نداره گلم خدا بزرگتر از حد تصورت فقط بگو خدایا من برای رضای تو میبخشمش فقط برای تو براش دعا کن تا خیر و برکت وارد زندگیت بشه نگران چیزی هم نباش گذشته رو رها کن فقط هر وقت یادت افتاد دعاش کن 

اسم ر الف م ح ض داشت ؟

گاهی اوقات اون اقا عذاب فکری میکشه کلا ناراحته کارما این کارشو پس داده یا خواهد داد نگران نباش چوب خ ...

مجتبی بود اسمش    . راستی عزیزم شوهر من خوشتیب هس من خودم چادریم ؟😂😂😂ولی مرتبم💓💋

برات ۱۰۰ عدد برای حاجت روایی ات صلوات می فرستم فقط گلم

عزیزدلمی خیلی دوست داشتم منم برم اعتکاف حسم میگه ی حاجت بزرگ میگیری اگه خواستی درخواست بدم باهم حرف بزنیم حس خوبی ازت میگیرم 

مجتبی بود اسمش    . راستی عزیزم شوهر من خوشتیب هس من خودم چادریم ؟😂😂😂ولی مرتبم💓💋

خواستم بگم اسم مذهبی ولی کسی تو خانوادت یا همون اقا پدرش یا برادرش بودن ک محمد رضا یا رضا داشته باشه تو اسمش ؟

عزیزدلمی خیلی دوست داشتم منم برم اعتکاف حسم میگه ی حاجت بزرگ میگیری اگه خواستی درخواست بدم باهم حرف ...

آره گلم الان اشک از چشمام جاری شد بابت حرفت خدا حاجتت تو رو برآورده کنه

سلام عزیزم مهربونه با سیاسته منطقی قد نسبتا بلندی داره متوسطه رو ب بالاس استخون درشته چشم ابرو مشکی ...

سلام عزیزم برا منم یه لطفی می کنی بگی چرا خونمون فروش نمیره؟ کی فروش میره؟ کی باردار می شم؟ مرسی

میشه درمورد من بگی خواهش میکنم هرچی میدونی

بیمار تو خونه دارید ؟ یا ی حاجت بزرگ ؟ انگار یجور نا امیدی یجور امیدوار میبینمت توکل کن ب خدا در هر مرحله دو دلی داری انگار ک این دو دلیت الکیه 

سلام عزیزم برا منم یه لطفی می کنی بگی چرا خونمون فروش نمیره؟ کی فروش میره؟ کی باردار می شم؟ مرسی

خونتون انگار ی سنگینی یچیزی داره ک فروش نمیره دعای گشایش بگیر حل میشه ان‌شاءالله بارداری ۸ وعده ان‌شاءالله 

بیمار تو خونه دارید ؟ یا ی حاجت بزرگ ؟ انگار یجور نا امیدی یجور امیدوار میبینمت توکل کن ب خدا در هر ...

بیمار خودمم کمر و پام مشکل داره ینی خوب میشه؟

دو دلیم هم واسه ورزشم هست نمیدونم میتونم ادامه بدم یا نه باز شما چی فکر میکنید؟ موندم میتونم بازم قهرمان بشم یا نه اخه مصدوم هستم و نا امید 

ی روز امیدوارم ی روز ناامید 

و اینکه طلسم دارم؟من حس میکنم دارم😔😭

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم