2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهی بگردم عزیزم پس بدون ک خدا صداتو بیشتر میشنوه عزیزم خوش ب سعادتت منو خیلی دعا کن عزیزم خیلی محتاج ...

بله اون رو خودت متوجه شدی یا از تاپیک هام چیشد این روگفتی ناراحت نمیشم حرفه دلت رو بزن؟

روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢 زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳 https://ruoz ...

🔴🔴🔴🔵🔵🔵 روی لینک های کاربر  @خانم_امیر_اقا     کلیک نکنین فقط گزارش بزنین.

هیچ کس نمی خواهد به شما کادوی روز پدر بده یا از طرف حرم چیزی بدن یا روغن و... 

اصلا روی لینک هایی که گذاشته میشه کلیک نکنین فقط آن تاپیک ها و پست ها رو گزارش بزنین.

🔵 روی لینک های غیر نی نی سایت نزنین. 🔵

برای گزارش زدن:

بزنین زیر سه نقطه پایین تاپیک یا پستش ⬅️ یکی از دسته بندی ها را انتخاب کنین: غیر مرتبط یا غیر اخلاقی یا تبلیغاتی ⬅️ کادر بعدی دلیل رو بنویسین و بفرستین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بله اون رو خودت متوجه شدی یا از تاپیک هام چیشد این روگفتی ناراحت نمیشم حرفه دلت رو بزن؟

من ب هیچ عنوان تاپیکی نخوندم خدا شاهده هر چی حس کردم همونو گفتم دیگه باورش با شما اجباری نیست فقط حسمه 

من ب هیچ عنوان تاپیکی نخوندم خدا شاهده هر چی حس کردم همونو گفتم دیگه باورش با شما اجباری نیست فقط حس ...

نه عزیزم به برکت همین اعتکاف باور کردم خیلی زرنگی گلم انشالله به تمام آرزوهات برسی برات بهترین ها رو آرزومندم

جواب دادم عزیزم 

راستی گلم تو حست خیلی قوی هس هرچند گذشته ها گذشته اصلا هم دیگه برام مهم نیس اون عشقه قدیمی من از زندگیش راضی هس پیش خودش نمیگه کاش به سمیرا بدی نمی کردم یا دلش رو نمی شکستم با اون ازدواج میکردم حست در مورده اون چیه  ؟ کاملا واضح بگو هر چی تو دلت هس حتی اگه ناراحت کننده هم باشه بهم بگو؟ تو خیلیییی حست قوی هس من هنگ کردم کلا ؟