2777
2789
بیمار خودمم کمر و پام مشکل داره ینی خوب میشه؟ دو دلیم هم واسه ورزشم هست نمیدونم میتونم ادامه بدم یا ...

شفا پیدا میکنی عزیزم نا امیدی کفر امیدوار باش همیشه ب چیزای خوب فکر کن ورزشت هم ادامه بده ته همه نا امیدی ها معجزس 

طلسم فکر نکنم باز سرکتاب بگیر مشخص میشه 

شفا پیدا میکنی عزیزم نا امیدی کفر امیدوار باش همیشه ب چیزای خوب فکر کن ورزشت هم ادامه بده ته همه نا ...

قربان شما ممنونم

واسه اینده شغلیم و درسیم چی میبینید

من دوساله روزگارم سیاهه هر روز کفر میگم اول صبحم با همین شروع میشه چون خدا جواب زحماتم نداد

دوست دارم حقیقت بگید دلداری نباشه😞

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربان شما ممنونم واسه اینده شغلیم و درسیم چی میبینید من دوساله روزگارم سیاهه هر روز کفر میگم اول ص ...

خدانکن فداتبشم 

شما کفر گفتن و بزار کنار اگه زندگیت خوب نشد با من 

خدا خیلی امتحانت میکنه 

بنده ایی رو ک دوست داره خیلی امتحانش میکنه حالا میخواد ببینه از این امتحان چند میگیری 

قربان شما ممنونم واسه اینده شغلیم و درسیم چی میبینید من دوساله روزگارم سیاهه هر روز کفر میگم اول ص ...

اینده و شغل خوبی خواهی پیدا کرد اما اراده قوی نداری چون نا امید شدی فکر میکنی بقیه کار ها هم همونجوری پیش میره شکر گذاری کن نماز و قرآن بخون نذر کن خدا بی جواب نمیزاره ان‌شاءالله 

اینده و شغل خوبی خواهی پیدا کرد اما اراده قوی نداری چون نا امید شدی فکر میکنی بقیه کار ها هم همونجور ...

دقیقا همینطوره

انقدر قران میخوندم قشنگ با اذان صبح پامیشدم میخوندم

همش هم بدشانسی میوردم انگار ن انگار 

دقیقا همینطوره انقدر قران میخوندم قشنگ با اذان صبح پامیشدم میخوندم همش هم بدشانسی میوردم انگار ن ا ...

چشم و نظر روته و سنگینی اون کارهایی ک گفتم انجام بده نتیجه نگرفتی بیا من پاسخگوام عزیزم 

عزیزمی قربونت بشم عزیزم  اره کمی سختی داره نذر سنگین برداره دلشو با خدا یکی کنه میگیره ان‌شاءا ...

عزیزم من باردارم یا نه؟ اگه آره جنسیتش چی میشه؟ چندتا داداش دارم؟

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

ا‌‌ن‌شاءالله ک بارداری گلم سوره حجرات بخون گرمی بخور سنجاق وصل کن قرآن کنارت باشه  یا یکی داری ...

ممنون عزیزم، چهارتا دارم. جنسیتش چی میشه

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

همون نماز و قران منظورتونه؟ قران چه سوره هایی

اره عزیزم 

هر سوره ایی ک ب دلت نشست مثل یس الرحمن بقره ایه های کوچیک قرآن هر روز ی صفحه قرآن بخون ان‌شاءالله حاجتت روا میشه عزیزم منم خیلی دعا کن محتاجم 

اره عزیزم  هر سوره ایی ک ب دلت نشست مثل یس الرحمن بقره ایه های کوچیک قرآن هر روز ی صفحه قرآن ب ...

چشم حتما فراموشتون نمیکنم

خدا لعنت کنه کسی ک چشم زد منو مگه من چه عددی بودم چ دستاوردی داشتم😔😔😔کاش قران باطل کنه حداقل