2777
2789

سلام خوشگلا کسی از کاپ قاعدگی استفاده کرده ؟چجوریه اذیت کننده و کلافه کنندست؟حسش میکنید؟ چه سایزی برای خانم زایمان کرده و نکرده(چون خواهرشوهرمم میخواد تهیه کنه) مناسبه؟ از نوار بهتره؟

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
افتضاحه کثیفی رو ک نگم همش حس بد داری روزای اول معمولا درد داری ولی یکی دوساعت هست بعدش آروم میشی ول ...

عهههه خوبه گفتی میخواستم بخرم .آخه چرا درد آور بوده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خریدم ببین وقتی اون توعه حسش نمیکنی

من سایز ۲ لونت گرفتم یه زایمان طبیعی هم داشتم.ولی چون وقتی پریودم واژن م درد میکنه نمیتونم تحمل ش کن

واسه من عالی نبود

در ضمن چون خونریزی م زیاده به لباس زیرم لک میده

پیشنهاد من اینه یه برند ارزون بگیرین امتحان کنید

شاید واسه شما عالی باشه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

افتضاحه کثیفی رو ک نگم همش حس بد داری روزای اول معمولا درد داری ولی یکی دوساعت هست بعدش آروم میشی ول ...

فکر میکردم تمیز تر از نوار باشه 

من خریدم ببین وقتی اون توعه حسش نمیکنی من سایز ۲ لونت گرفتم یه زایمان طبیعی هم داشتم.ولی چون وقتی پ ...

ممنون نظر دادی❤️

عهههه خوبه گفتی میخواستم بخرم .آخه چرا درد آور بوده؟

حس میکردم واژنم اصلا استراحت نداره همش مجبوره اینو تو خودش نگهداره برداشتن گذاشتنش وافعا برام سخت بود خون پس میداد اینکه زایمان نداشتم هم بی تاثیر نبوده تو دردش برا اونایی ک زایمان داشتن چون واژنشون باز تره شاید درد نداشته باشن یا کمتر باشه

فکر میکردم تمیز تر از نوار باشه 

دقیقا منم فکر تورو میکردم ولی بعدش با این تصور ک الان دراز بکشم خون کثیف همونجا واسه خودش دور میزنه وقتی میخواستم درش بیارم دستم خونی میشد برام قابل تحمل نبود 

حس میکردم واژنم اصلا استراحت نداره همش مجبوره اینو تو خودش نگهداره برداشتن گذاشتنش وافعا برام سخت بو ...

دقیقا از همینش بدم میومد ک حسش کنم ک میگید حس میشه 

دقیقا منم فکر تورو میکردم ولی بعدش با این تصور ک الان دراز بکشم خون کثیف همونجا واسه خودش دور میزنه ...

اوووو فک کنم ی مارک معمولی قیمت پایین تهیه کنم ببینم میتونم تحمل کنم اگه راضی بودم مارک موردنظر ک ۶۰۰ ۷۰۰ هست رو تهیه میکنم و اگه منم اذیت شدم همون نوار 

مرسی نظر دادی❤️

خودت باید امتحان کنی ببینی چطوره برات من خودم ۱۰۰۰ تا نظر مثبت راجع بش خوندم ۱۰ تا منفی پس حتما امت ...

نه آخه اونی ک میخواستم بگیرم ۷۰۰ تقریبا . با این نظرات اول ی معمولی میخرم ک راضی بودم مارک خوبه رو میخرم