_tooba مدیر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2555 عنوان لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست من خیلییییی باید وزن کم کنم رفتم متخصص تغذیه گفت اگر تمام چیزایی که میگم رعایت کنی زیر یک سال به وزن نرمالت میرسییعنی میشه🥺 1402/10/08 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_tooba مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2555 چه کارایی گفته انجام بده مگ پیاده رویرژیم غذایی با دو تا دارویه سری نکات هم گفتهمثل استفاده از شکر گیاهی به جای شکر سفیداستفاده از روغن رو به حداقل رسوندن
مادرشوهربلاگرفته عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 10366 شرایط من مقداری متفاوته چندباری هم رژیم گرفتم چه خودم چه دکتر افتادم مریض شدم این دکتر رو هم چون تع ... انشالله به هدفت برسی گلم 🌷
_tooba مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2555 اره چرا که نه با تلاشت حتما میشه😍 تهرانی شما؟ اگه اره میشه بهم معرفی کنی دکترتو ان شاءاللّه که بشه خیلی از نظر جسمانی در رنج و عذابم اگر وزن کم کنم نصف بیشتر مشکلاتم حل میشهتهران نیستم اما دکترم رژیم آنلاین هم میدهاسمش فائزه عسگری هست اگر سرچ کنید سایتش میاد
_tooba مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2555 انشالله به هدفت برسی گلم 🌷 ممنونم ازتون ان شاءاللّه 💚
nanayeto عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 1793 ان شاءاللّه که بشه خیلی از نظر جسمانی در رنج و عذابم اگر وزن کم کنم نصف بیشتر مشکلاتم حل میشه تهران ... انشاالله عزیزم هم تلاشتو کن هم توکلت به خدا باشه ازش بخواه کمکت کنه ارادتو قوی کنه💕مرسی عزیزم -خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻♀️👩🏻🎨👨🏻💻💍♾️❤️-
_tooba مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2555 خیلی ها تونستن شما هم میتونی ممنونم🥺💚راستش خیلی ها بهم میگن نه بابا راه چارت فقط عمله هیشکی انقدر وزن کم نکرده ولی دکتر گفت اصلاً اینطوری نیست زیر یک سال کاملاً به وزن مناسب خودت میرسی
_tooba مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2555 انشاالله عزیزم هم تلاشتو کن هم توکلت به خدا باشه ازش بخواه کمکت کنه ارادتو قوی کنه💕 مرسی عزیزم خیلی ممنونم ازتون 💚توکل به خدا 💚
nanayeto عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 1793 خیلی ممنونم ازتون 💚 توکل به خدا 💚 😘💕 -خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻♀️👩🏻🎨👨🏻💻💍♾️❤️-
peransesesham عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 239 پیاده روی رژیم غذایی با دو تا دارو یه سری نکات هم گفته مثل استفاده از شکر گیاهی به جای شکر سفید ... اها ان شاالله به اون وزن دلخواهت میرسی عزیزم🌺واسه اینکه احساس سیری کنی خرما بخور اجیل و اینا از همان روز که در بند توام آزادم❤️