2777
2789
عنوان

هدفتون چیه

115 بازدید | 17 پست

کیا با وجود متاهلی و بچه درس میخونن هدفشون چیه 

من خودم  نمیخام بعد ده سال دیگه افسوس بخورم که کاری نکردم برای جوونیم برای آرزوهام 

نمیخام همیشه منت واویزون باشه برام 

هراس آینده داشت باشم 

پس اندازی نداشته باشم 

اولین آرزومم اینه پذرمادرمو ببرم بیرون هرچی دلشون خاست بخرم براشون 

چون اونا واقعا برام همه کار کردن همه  جور زحمت صبوری 

تازه بخاطر بقیع خواهر برادرام غصه میخورن که اونا اذیت میکنن میخام ازبابت من خوشحال شن خاطر جمع شن  دلشون قرص باشه 

شاید تونستم خیلی کارا بکنم برای گرم شدن هم زندگی خودم و هم خونوادم 

نمی‌دونم دختر بزرگ انگاری حس مادری داره 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهدچه جالب منم دختر بزرگم😊ولی هنوز که هنوزه همینجوری ول موندم ودرس

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .

متأهلم 

بچه دارم

اما هدف درس خوندن نیس

هدف تربیت بچمه 

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
من یه بار اینو تو سایت گفتم نمی دونی چه برخوردی با من شد 😄

چرااا چی گفتن 

من واقعا یه هدفی داشتم که یه ساله میشد بهش برسم الان دوساله دارم میدوم ولی نرسیدم همه هم در تعجب اینکه چرا اون اتفاقه نیوفتاده برام 

متأهلم  بچه دارم اما هدف درس خوندن نیس هدف تربیت بچمه

منم‌هدفم‌ به ثمر رسوندن بچمه 

و واسه همین دارم تلاش میکنم 

ما محله پایین شهر زندگی میکنیم اصلا نمیخام پسرم اینجا باشه محله ای که خود شوهرم از بچگی بوده و میگه همش سیگار دیدم عرق دیدم 

خودشم ولخرج یکم 

نمیتونم خاطر جمع بشینم 

بمنم پول نمی‌ده منظور توجیبی 

من که خودم موفق شم پسرمم بهترین مدرسه و آموزش ها و تربیت ها و کلاسها میبرم بهترین جا برای زندگی 

بهترین تفریح سالم 

و‌نگرانش نیستم 

متأهلم  بچه دارم اما هدف درس خوندن نیس هدف تربیت بچمه

میدونی شوهرم تربیت درستی ندارد متاسفانه و من هرچیم تلاش میکنم باز اون کارخودشو می‌کنه  

پس بهتره به جای کل بااون خودمو‌بالابکشم 

و زندگیمو 

چرااا چی گفتن  من واقعا یه هدفی داشتم که یه ساله میشد بهش برسم الان دوساله دارم میدوم ولی نرسی ...

چی بود هدفت 

میدونی شوهرم تربیت درستی ندارد متاسفانه و من هرچیم تلاش میکنم باز اون کارخودشو می‌کنه   پس بهت ...

اسمش روشه زندگی مشترک

تنهایی؟!خب نمیشه ها!

چرا اول رابطتت با همسرتو نمیسازی؟!

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
چرااا چی گفتن  من واقعا یه هدفی داشتم که یه ساله میشد بهش برسم الان دوساله دارم میدوم ولی نرسی ...

اینا رو گفتن..

حالا نه که ما میشناسیمت . بخوایم زیر اب بزنیم 

تو فلان سازمان جهانی هستی مگه ....

😂

راهت پرنور عزیزم 🤍 امید وارم به بهترین شکل اتفاق بیفته برای شما 🌨

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍