2777
2789

دوشب بود ک گربه گم شده بود .خیلی از آدما و ماشین ها و کلا غریبه ها می‌ترسید...تو این دو شب همه جا رو گشتیم و کلی دعا و نذر و گریه....😭

یدفعه خواهرم تو اینستا لایو حرم امام رضا رو نشون داد" من با امام رضا قهر بودم یه مدت سر یه ماجرایی" بعد بغضم کردم و گوشی نشون مامانم دادم اونم گفته یا امام رضا از خدا بخاه این گربه برگرده دل بچه هام شاد بشه.. بعد خودم  گفتم سا امام زمان اگه واقعا حاضر و ناظری همین الان یکاری کن گربم برگرده منم قول میدم بهت توسل کنم" یه گره بزرگی تو زندگیمه واسه اون گفتم"... یدفعه در باز کردم گربم پرید تو اتاق...ب خدا باورم نمیشه... تا جمله تموم شد اومد... خدایااااا شکرت🤍

یا امام رضا ممنونم🤍

یا امام زمان ممنونم🤍

عزیزززززم

😻👍😅

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر کن

اسی میشه تاپیک منم بیای نظر بدی؟؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

آخییی🥺💔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!