2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار بیاین

407 بازدید | 62 پست

بچه ها من خیلی شلختم زندگیمو خونم و شوهرمو بچمم افتصاحن بحاطر شلختگیم .  میشه ی چندتاتون ک واقعا تمیزو مرتبن بگین ی گروه بزنم یا بزنین منو ببرین راهنماییم گنین ک چطور تمیز کنم و چجور اشپزی کنم امشب کشک و بادمجون درست کردم اینقد بد بود شوهرم نخورد بچه دوسالمم بدش اومد بخوره بعد سیب زمینی سرخ گردم بخورن اونم نپخته شد  نخوردن بعدشم سوپ پختم شاید بخورن اونم گفتن ترشه😭نخوردن . توشهر غریبم  هیجکی نی یادم بده مامانمم ک فقط دنبال مسحره کردنمه ک دوتا فرش کهنه زیرپامه شوهرم میگ پنیر داریم بخورم گفتم ن دلم اتیشه گریم گرفته تروخدااا خواهزانه روبیکا ی گروه بزنین ببرینم  یادم بدین میترسم اینجا عکس خونمو بدم بخدا😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست داشتی پیج منو فالو کن 

استوری های روزمرگی میزارم  و پیجم اشپزی و کیک و ... ست

بهت انگیزه میده 

ایدیم تو امضام 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

خودتو تغییر بده

یبار تمیز کردی نگهداری کن ازش

برای غذا هم دستور از گوگل بردار

دو ساعت وقت بزار برای غذا پختن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بايد اول به كارهات برسى 

بدونى سر ساعت قبل اومدن همسرت شام يا ناهارت حاضر كنى 

بايد اونقدى وقت داشته باشى كه اگه خداى نكرده خواب شد يا كارى كنى كه درست بشه و يا ى غذاى ديگه بار بذارى

آشپزى. حوصله و دقت مى خواد

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
بايد اول به كارهات برسى  بدونى سر ساعت قبل اومدن همسرت شام يا ناهارت حاضر كنى  بايد ا ...

من میتونم باهات همینجا صرار بذارم از صبح باهم. کار کنیم و غذا درست کنیم چند روز تا سرپا بشی و خونت و تمیز کنی

چ فایده ی لقمه یا ی قاشقم‌نخوردن ازش😔همیشه همه مسخرم میکنن مامانمم میگ شلختم مجردی همش سرپابودم کار ...

بايد اراده كنى 

خودتو نه به خاطر شوهرت و بچت و  بلكه به خاطر خودت بساز 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

خب عزیزم واسه کارهای خونه روزانه برنامه داشته باش .شب قبلش بنویس که چکارایی انجام بدی.واسه غدا هم اگه باعشق وحوصله درست کنی ویخورده ازگروه های اشپزی کمک بگیری خیلی هم خوب میشه

خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕