زن داداشم بینیشو عمل کرده فردا میخواد آمپول کورتون بزنه به بینیش قیمتش میدونید چنده؟داداشم دستش خالیه میخوام به بهونه کادو به بچه داداشم پولشو بدم خجالت زده نشده داداشم
اگ از دکتر باشه پول نمیگیره شما فقد باید سرنگ انسولین بخرین ارزونه
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مطمئنین؟ من که ننیتونم ازشون بپرشم دکتر پول ازشون گرفت یا نه
ببین عزیزم بستگی ب دکترش داره..دکتر من فقد گف برو سرنگ بخر خودش کورتون فایزر آمریکایی زد ینی کورتون خارجی و پولم نگرفت اصن
دکتر دوستم بهش فایرز آمریکایی زد سرنگ هم از خودش داد..اونم نگرفت. اگ کسی این وسط خرج کنه فقد پول سرنگ انسولینه
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸