2789
منورتون نفهمیدم کخ نسبت به ازدواج درست نیست؟منظورت اینه هنوز کامل دربارش نمیدونی؟

یعنی حس میکنم با ازدواج امدم خیلی محدود مبشه 

چرا وقتی میتونی مجرد و مستقل باشی ازدواج کنی🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی حس میکنم با ازدواج امدم خیلی محدود مبشه  چرا وقتی میتونی مجرد و مستقل باشی ازدواج کنی🥲

ببین رک بگم اگر اینجوری فکر میکنی ازدواج نکن ازدواج کردن یه توافقی که اگر یه طرف ناراضی باشه و درست هدف نداشته باشه خیانت کرده درسته حرفت ولی آدم وقابل از اون آزادی میکزره که آزادی رو به کسی که میخواد ترجیح بده هر وقت دوسش داشتی دوست داشتن واقعی و گفتی با خودت میتونی با حال بدش کنار بیای و وقتی دوسش داشتی بد هم باشه دوسش داری اینجور که شوی ازدواج کت بدون علافه به هیچ وجه وارد رابطه نشو 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
ببین رک بگم اگر اینجوری فکر میکنی ازدواج نکن ازدواج کردن یه توافقی که اگر یه طرف ناراضی باشه و درست ...

این ازدواج سنتیه

من از ایشون خوشم آمده یعنی از طرز حرف زدن و طرز فکرشون و چهرشون ولی عاشق یا دوسشون تدارم

این ازدواج سنتیه من از ایشون خوشم آمده یعنی از طرز حرف زدن و طرز فکرشون و چهرشون ولی عاشق یا دوسشون ...

میدونم این خوبه با خودش حرف بزن که اگر حسی به وجود اومد از دو طرف رابطه رو جدی کنیم و ببین حسی پیدا می‌کند اگر کردی اون موقع ادامه بده

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
پس ازدواج نکنی آرامش روان بیشتری داری

اینجوری به جای اینکه مسئله را حل کنی صورت مسئله را پاک کردی

همه ی مراحل زندگی همراه سختیه خود خدا گفته ما انسان را در سختی آفریدیم 

حتی همین یه غذا خوردن ساده هم بدن و سیستم گوارشی را به زحمت میندازه پس بگیم غذا نخوریم راحت تریم

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
مرسییی

فدارم امید وارم هرچی که خوبه و بهترینته برات قسمت بشه فقط مواظب باش خودت و طرف مقابلت اذیت نشه موفق باشی🙂🌱💚