2777
2789
این خیلی بده چطور بفهمیم انتخابمون درسته یعنی اگه انتخابت درست باشه از ازدواجت خوشحالی یا اکثرا بع ...

فقط فقط باید نسبت به طرف مقابل شناخت پیدا کنی اون هم معمولا با چند جلسه آشنایی با اجازه خانواده ها اصلا با طرف صحبت کنی میفهمی چجور آدمیه می فهمی روحیتون به هم می خوره اصلا خانواده شو ببینی ام خیلی تاثیر داره کامل متوجه میشی چه شخصیتی داره تو چه فرهنگی بزرگ شده تو شرایطی بذاریش مثلا ببینی چجوری خسیسه خرج می کنه یا نه ولی بعضی از خانوما همه ی اینارو میدونن و طرفو میشناسن ولی عاشق میشن و چشمشون به حقایق می بندن و خودشون گیر می ندازن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اینطوریه که نیمشه ازدواج کرد

اره و منم نمیکنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

والا من از ازدواج دومم خیلی راضیم و مشکلات داریم ولی باهم حلش میکنیم.

چون ادم وقت ازدواج ملاک های درستی نداره و ازون بدتر بعد ازدواج خیلی شوهرش بها میده طرف فک میکنه رییس خونس

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
من از چهره و طرز صحبت کردن خواستگارم خوشم آمده ولی دیدم نسبت به ازدواج درست نبست چیکار کنم🙁

منورتون نفهمیدم کخ نسبت به ازدواج درست نیست؟منظورت اینه هنوز کامل دربارش نمیدونی؟

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

چون فکر میکنن زندگی خاله بازیه یه چارتا استوری و اینا از بقیه میبینن فک میکنن زندگی همینه بعد که میفتن تو سربالایی میفهمن زندگی هم جدی برا خودش کسیه همونجوری هم الکی نیست

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز