2777
2789
شاید از شوهرشون ناراضین چون ملاک هاشو نداره و رفتار بدی داره و بهشون اهمیت نمیده شاید هم ازدواج نمیک ...

بیشتریا اوایل راضی و خوشحالن

ولی یه مدت که میگذره مبشه غم و خستگی از چهرشون دید🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی مجردی ترجیح بدم به ازدواج؟

اگه خون پدرت راحتی و مشکلی نداری  و ازادی داری به نظرم عجله ای نداشته باش براش.. البته اینم هست ک هرچی دیرتر ازدواج کنی پذیرش ادم جدید و تعهد و مسئولیت انگار سخت تر میشه .. حالا ادما بهم فرق دارن شاید یکی اصلا اینطور نشه

یعنی بدون علاقه با شناخت سطحی ازدواج نکنیم🤝🏻

دفیقا به خدا خیانت فقط به یه طرف دیگه بودن نیست من تو اطرافیان خودم خیلیا رو دیدم میگن من حالم از قیافه شوهرم بهم میخوره و همشونم میگن ما سر ترین هیچ پخی هم نیستن اصلا سر بودن تو هیچ رابطه ای وجود نداره و کاش اینو بفهمیم طرف شوهرشو دوست نداره و صد بار میخواد طلاق بکیره ولی باز بجه دار میشن چرا چون بجه دوس دارن و واقعا هم دلیل مهمیه!

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
چون اذیت شدن اذیتشون کردن چون بعدا فهمیدن انتخابشون با تصورتاشون فرق داره

این خیلی بده چطور بفهمیم انتخابمون درسته

یعنی اگه انتخابت درست باشه از ازدواجت خوشحالی

یا اکثرا بعد ازدواج پشیمون میکنن و مجردی ترجیح میدن

اگه خون پدرت راحتی و مشکلی نداری  و ازادی داری به نظرم عجله ای نداشته باش براش.. البته اینم هست ...

اره راحتم و مشکلی ندارم

از یه خواستگار سنتی خوشم آمده یعنی از چهره و طرز فکرش 

درصورتی که اقلا راضی نبودم حتی بیان خونمون

کلا مخالف ازدواج تو این سن بودم حالا مردد شدم

دفیقا به خدا خیانت فقط به یه طرف دیگه بودن نیست من تو اطرافیان خودم خیلیا رو دیدم میگن من حالم از قی ...

من از چهره و طرز صحبت کردن خواستگارم خوشم آمده ولی دیدم نسبت به ازدواج درست نبست چیکار کنم🙁

خب اینکه خیلی بده

دیگ هست دیگ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

۲۰

خب خیلی زوده عزیزم . بنظرم هنوز وقت داری . مجردی خیلی حال میده .. ازش سیر ک شدی برو سراغ ازدواج . الان ازدواج کنی بعد ها با خودت میگی کاش میدیدم مجردی چطوره ؟ من با اینکه ۲۶ سالمه و تازه عقد کردم ی وقتایی دخترای مجرد  و دوستامو میبینم ک مثلا رفتن مسافرت مجردی من انقد حالم بد میشه میگم چ غلطی کردم شوهر کردما