سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اگه خون پدرت راحتی و مشکلی نداری و ازادی داری به نظرم عجله ای نداشته باش براش.. البته اینم هست ک هرچی دیرتر ازدواج کنی پذیرش ادم جدید و تعهد و مسئولیت انگار سخت تر میشه .. حالا ادما بهم فرق دارن شاید یکی اصلا اینطور نشه
دفیقا به خدا خیانت فقط به یه طرف دیگه بودن نیست من تو اطرافیان خودم خیلیا رو دیدم میگن من حالم از قیافه شوهرم بهم میخوره و همشونم میگن ما سر ترین هیچ پخی هم نیستن اصلا سر بودن تو هیچ رابطه ای وجود نداره و کاش اینو بفهمیم طرف شوهرشو دوست نداره و صد بار میخواد طلاق بکیره ولی باز بجه دار میشن چرا چون بجه دوس دارن و واقعا هم دلیل مهمیه!
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خب خیلی زوده عزیزم . بنظرم هنوز وقت داری . مجردی خیلی حال میده .. ازش سیر ک شدی برو سراغ ازدواج . الان ازدواج کنی بعد ها با خودت میگی کاش میدیدم مجردی چطوره ؟ من با اینکه ۲۶ سالمه و تازه عقد کردم ی وقتایی دخترای مجرد و دوستامو میبینم ک مثلا رفتن مسافرت مجردی من انقد حالم بد میشه میگم چ غلطی کردم شوهر کردما