2777
2789
عنوان

چرا ضعیفم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 37 پست
ما ادما قلبمون تیر بکشه به مرگ فکر میکینم نمیدونم مشکلت چیه ولی طاقت بیار روز های خوبی در انتظارته ...

من ۱۷سالنه روز خوش ندیدم که هیچ از ۹سالگی میخوام بمیرم وسیت نانه نه سالگی مو هنوز دارم هی چی درست نشد و همه چی بدتر شد هر روز یه درد جدید آوند آره درد قلب داریم ولی هر درد واسطه یه درد دیگه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا راهی وجود نداره مطمئنم که تو شرایط سخت و حال بد نبودی که اینو میگی خدا اگر بندشو دوست داشت ...

هرچژ دست و پا میزنم 

بیشتر فرو میرم 

انگار دارم خفه میشم 

تو منجلاب بزرگ 

که همه چی درونشه 

I live in my dreams 
بعضی وقتا راهی وجود نداره مطمئنم که تو شرایط سخت و حال بد نبودی که اینو میگی خدا اگر بندشو دوست داشت ...

از کجا از زندگی من خبر داری؟:)

اینجوری فکر کن که یه روز مشکلات عجیب غریب و سختی داشتم ولی ادمی که الان باهات حرف میزنه خودشو نجات داده پس اخر مسیر تورو رفته.

مسدونم احمقانس بیاد از خوبی های دنیا بگم.

ولی راحت ترین کار ناامید شدن و باختنه!

تو ادم راحتی نباش . برای دووم اوردن توی دنیا باید سردی و گرمی بچشی❤

چند سالته؟

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
من ۱۷سالنه روز خوش ندیدم که هیچ از ۹سالگی میخوام بمیرم وسیت نانه نه سالگی مو هنوز دارم هی چی درست نش ...

دارم جون میدم انگار 

اناگر تو دریای بزرگی افتادم 

و هیچکس نمیتونه نجاتم بده 

و دارم خفه میشم 

خدا هم بیشتر فشارم میده تو 

و مشکلات جدید برام ایجاد میکنه

I live in my dreams 
منم رو دستام پره رد خوزدنیه

من رو شکمم میزنم البته تیغ رو رو شکم ناخون و بقیه چیزا فرقی نداره من شکمم پره جای یه دونه زخم هم نداره 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
از کجا از زندگی من خبر داری؟:) اینجوری فکر کن که یه روز مشکلات عجیب غریب و سختی داشتم ولی ادمی که ا ...

من سردی گرمی رو از هفت سالگی چشیدم 

الان یک کم شیرینی می‌خوام 

یک کم 

یک شیرینی که به دلم بشینه 

I live in my dreams 
من ۱۷سالنه روز خوش ندیدم که هیچ از ۹سالگی میخوام بمیرم وسیت نانه نه سالگی مو هنوز دارم هی چی درست نش ...

اگه شرایطشو داری برو پیش مشاور 

یا ازین مشاوره های تلفنی.

ولی هنوز خیلی جوونی خواهر گلم خودتو حیف نکن میدونم خیی سخته💗

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
من سردی گرمی رو از هفت سالگی چشیدم  الان یک کم شیرینی می‌خوام  یک کم  یک شیرینی که ...

نمیدونم چی بگم بیشتر حس میکنم خو گرفتی با غم و رنجت💔

حتما از یه نفر کمک بگیر و از خودت براش بگو

نمیدونم چی بگم بیشتر حس میکنم خو گرفتی با غم و رنجت💔 حتما از یه نفر کمک بگیر و از خودت براش بگو

میگم و گفتم 

ولی فایده نداره

ریشه زده توم 

از بچگی بدبختی کشیدم 

I live in my dreams 
از کجا از زندگی من خبر داری؟:) اینجوری فکر کن که یه روز مشکلات عجیب غریب و سختی داشتم ولی ادمی که ا ...

ده سال کمه از ۹سالگی وسیعت نامه داشته باشی زود نیست تو ۱۴سالگی خودکشی کنی زود نیس؟منم انید داشتم که الان اینجام ده سال کمه؟ اینکه رو شکمت جای یه زخم همه نباشه زود نیس؟ اینکه شبا کابوس ببینی دیتا پاهات پره کهیر بشه آسونه ؟ اینکه به خاطر اعصاب مریضی پوستی بگیری و آنقدر زوی دستات زخم باشه که ناخونته کنده بشه آیونه؟ اینکه بین انگشت های دستت زخم بشه انگشتت باز نشه آسونه و خیلی چیزای دیگه که بخوام بگم تا فردا باید بگم منم کم صبر نکردم ولی درست نشد درست نمیشه ۱۷سالنه یعنی نزدیک ۱۷ام

دارم جون میدم انگار  اناگر تو دریای بزرگی افتادم  و هیچکس نمیتونه نجاتم بده  و دار ...

منم این حسو دو سال پیش داشتم و واقعا توهمشو میزدم