اگه خدا دوست نداش شجاعت خود..کشی رو داشتی عزیزدلم☺❤
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
اینا سوالات منم هست ولی من آدم جو گیری ام یهو به شوخی به خودم میگم خودکشی میکنم انجامش میدم امید وارم اگر باز اینجوری شد بمیرم ده ساله هیچ هدف و امیدی ندارم و هر روز بدتر و بدتر با سال ها بدبختی و افسردگی اینکه منتظر چی وایسادم خودم نمیدونم فقط میخوام برم
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خدا قطعا بنده هاشو دوست داره تو باید بینی چیا ناراحتت میکنن یا چی باعث افسردگیت میشه مطمعن باش همیشه یه نور امید هست ببخشید خودکشی فکر آدمای ضعیفه هیچوقت خودتو کوچکتر از بقیه نبین .سعیکن بعضی کتابا را بخونی که روحیت تغییر بدن
ربطش اینه که خودکشی احمقانه ترین راه فرار از مشکلاته.
و خدا اگه بندشو دوس نداشت بهش این شجاعت (درستش حماقته!) خودکشی رو میداد که به راحتی به زندگیش پایان بده .
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
اگه خدا دوستم داشت یک کاری نمیکرد که به مرگ فکر کنم هر شب و هر روز
ما ادما قلبمون تیر بکشه به مرگ فکر میکینم
نمیدونم مشکلت چیه
ولی طاقت بیار روز های خوبی در انتظارته بهت قول میدم.
ادمی که چند سال دیگه میشی رو مدیون تحمل کردن و قوی موندن این روزاتی❤
ربطش اینه که خودکشی احمقانه ترین راه فرار از مشکلاته. و خدا اگه بندشو دوس نداشت بهش این شجاعت (درست ...
بعضی وقتا راهی وجود نداره مطمئنم که تو شرایط سخت و حال بد نبودی که اینو میگی خدا اگر بندشو دوست داشت تو این جهنم نینداخته اگر دوست داشت من و خیلیا تنها آرزومون مردن نبود دوست داشت آنقدر افسرده و دیوونه نبودن و هرچی دویدم یه جا میرسیدم یه بار خوشحال میشدم امید وارم این هارو نفهمی
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹