2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری برای دختردارشدن

262 بازدید | 16 پست

این تصمیم مهم روگرفتم میخام برای دخترم وبه خاطرخودم یک دختران شاالله بیارم همه چی دست خداست که بخادبده یانده هرچی رضای اون باشه ازتون میخام بادلای پاکتون برام دعاکنیدکه خدایک دخترسالم وصالح به من عطاکنه که دخترم تک نباشه به خیرورضای خودش دعاموقبول کنه وتواین تصمیم منوتنهانزاره وکمکم کنه دعاکنیدبرام عزیزانم   

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

چقد منم دلم میخواست بچه دومم دختر بشه...خدایا شکرت راضیم برضای خودت

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منم قصد بارداری دارم و دوس دارم دخترباشه اول ازهمه امیدم بخداس و دکترم رفتم

دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد منم دلم میخواست بچه دومم دختر بشه...خدایا شکرت راضیم برضای خودت

پسرشدعزیزم  ان شاالله خدابهت بده گلم برای منم دعاکن 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
پسرشدعزیزم  ان شاالله خدابهت بده گلم برای منم دعاکن

آره اولی دختر دومی پسر،دلم دوباره دختر میخواست...خودم خواهر ندارم همش کمبودشو حس میکنم دوس داشتم دخترم تنها نباشه مثل من

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

و منی ک دختر دومم دو سه هفته دیگه میاد دنیا 😎😍🤭😁 ان شاء الله هرچی خیره همون براتون پیش بیاد عزی ...

خداحفظش کنه برات خوشحالم برات دوتاشوداری آمین ان شاالله هرچی خیرباشه دعاکن برام گلم ارزوم بخیربرآورده بشه

منم قصد بارداری دارم و دوس دارم دخترباشه اول ازهمه امیدم بخداس و دکترم رفتم

ان شاالله خداآرزوتوبرآورده کنه برای منم دعاکن

آره اولی دختر دومی پسر،دلم دوباره دختر میخواست...خودم خواهر ندارم همش کمبودشو حس میکنم دوس داشتم دخت ...

ان شاالله بهت میده ناامیدنباش

خوبه از هر دو تاش داری خدا حفظشون کنه برات ♥️ منم دوتا دختر دارم 

آمین ممنون گلم ان شاالله خدابهت پسرهم بده من فقط میخام خدای مهربون یک دخترسالم وصالح دیگه به من بده تادخترم تنهانمونه هرچی خیرباشه شماهم دعاکنیدبرام 

اميدوارم صاحب يك فرزند كاملا سالم بشيد، دخترم بود كه چه بهتر

الهی آمین ممنون عزیزم