2777
2789
عنوان

کادو روزمادر

157 بازدید | 23 پست

میخام چادر مشکی بخرم براش 

قیمتای چادر مشکی رو نداربن؟

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حیف پول که بدی چادر بجاش یه پالتو بلند بگیر اگه مامانت باحجابه

اره مادرم باحجابه چادر مشکیش خراب شده

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

اره مادرم باحجابه چادر مشکیش خراب شده

اره فکر خوبی کردید، چادر عالیه حتما خوشحال میشه ، اما بنظرم با سلیقه ی خودش بخرید ک بتونه استفاده کنه 

اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
اخه میگفت میخام ندارم باید بخرم

کنارش ی روسری خوشگلم بگیر پس❤️

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
مادرشوهرم دیشب میگفت تلویزیون روز مادر رو پیشاپیش تبریک میگفت مگه روز مادره؟؟  منم گفتم والا من ...

من برای مادرشوهرم روسری مجلسی خریدم که عید سرش کنه الان که این تاپیک و دیدم گفتم چادرم خوب بودا به فکرم نرسید 

برای مامان خودم شومیز خریدم

اره فکر خوبی کردی ، چادر عالیه حتما خوشحال میشه ، اما بنظر با سلیقه ی خودش بخرید ک بتونه استفاده کنه ...

ساده میپوشه همیشه چادر طرح دار دوست نداره اصلا

ساده میپوشه همیشه چادر طرح دار دوست نداره اصلا

چادرخیلی خوبه.ولی جنس های مختلف با قیمت های مختلف دارن.دیگه جنس معمولی و ارزونش از یک و پنصد هست.قواره ایی.جنس خیلی خوب بالای ۲ .۲۵۰۰هست

اسی تا چه حدود میتونی چادر هزینه کنی؟

تجربه منه  پارچه چادر مشکی ارزونش اصلا به درد نمیخوره 

جنسشون خوب نیس  زود رنگو روش میره  دوبار افتاب بخوره سرش به سرخی میزنه  و به لباس میچسبه .

بنظرم خودت پولشو بده و یکمم مادر بزاره روش چادر گرونتر بخرن اینطور بهتره من جای شما بودم اینکارو میکردم