من دوست پسرم خانوادش میدونن باهمیم میخاد بیاد نشونم کنه فعلاً
بعد من کلا گوشیم با مامانم یکیه ایشون چندبار به من زنگ زده و مامانم برداشته دفع اول گفت اشتباه گرفتم
بعد یبار دیگم زنگ زد مامانم فوشش داد اونم قطع کرد
مامانمم پیگیره رفت ذخیرش کرد تا اسم و عکسش دید
تا پریروز که من نتونستم انلاین شم تا شب نگرانم شد مجبور شد زنگ بزنه بازم گوشی دست مامانم بود تا مامانم برداشت اون قطع کرد
بعدد من چون شماره قبلی مامانمپخش شده بود بابام کلا به من شک کرده بود رفت سیمکارت جدید واس مامانم خرید منممجبور شدم اینو بدم بهش. بعد قبلیه رم پیدا کرده بود یعنی دوتا سیمکارت
خلاصه ب اون خط جدید تو روبیکا چت کرده بودیم و مامانم فهمیده بود پیام داده ولی متوجه نشد چیا دادیم منم الکی گفتم پیام داده میگه من شمارتون از یکی گرفتم و بعدن پیام میدم کار واجب دارم مجبور شدم گفت دوتا شمارم از کجا اورده؟ بعد منم الکی گفتم شماره من فقط یکی از دوستام داره
هیچی نگفتم بعد همش غر میزد
تا بابام صبحش زنگ زده بود بهش گفته بود پاشو بیا ازت شکایت کنم همش مزاحم میشی.... و فعلان و بابام به منم دیروز گفت میدونم کار توعه شماره رو میدی به همه و یکم فحش داد گفت من طرف و پیدا میکنم
خواستم بگم الان ایشون با مادرش حرف زده....
بنظرتون گوشی خودشو بگیرم با گوشی خودش پیام بدم بگم من شمارتون از یکی گرفتم و از دخترتون خوشم اومده از مدرسه دیدمش.... خاستم با مامانم حرف بزنین برای نمیدونم امر خیر
یا مامانش زنگ بزنه؟؟ یجور شه نفهمن چون دیدتش نمیخام بفهمن باهمیمم
من خانوادم سخت گیرن یعنی از جونم مایه میزارم تا بتونم نیم ساعت ببینمش همیشه با همین جوری شرایطم همجوره کنار اومده فقط کمکک کنید