2777
2789
 شما طبق تجربه خودتون و اتفاقی ک براتون افتاده دارید نظر میدید و اونو ب کل جامعه تعمیم میدید ...

بله چون توی موقعیتش هستم و به جز همسایه کلا میبینم مادرای امروز جلوی بچشون رو نمیگیرن، بابا بردار بچتو ببر کلاس ورزشی، چیزی، هر چیزی راهی داره، جایی تا بچه خسته بشه خودشو به دیوار نکوبونه، من از اون ادمه دفاع نکردم اما درکش میکنم، اصلا هم نمیدونم چه اتفاقی افتاده، شما فقط میگید کمک دوچرخه داشته درست میکرده خدا میدونه که چی شده، ولی در کل خوبه که ادم به جز خودش بقیه رو هم ببینه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
بله چون توی موقعیتش هستم و به جز همسایه کلا میبینم مادرای امروز جلوی بچشون رو نمیگیرن، بابا بردار بچ ...

هرکدوممون داریم طبق تجربه خودمون حرف می‌زنیم چون منم دیدم ی همسایه به خودش جسارت اینو کلی فحش بده به پسر بچه همسایه که چی توپش خورده به درخونه اقا و تازه دنباله فحش ها میگه این اولین بارت بود چیزی نگفتم سری بعد میزنم گوشت ، اون تو ذهن منه و منم طبق اون میگم بخاطر همین بحث منو شما کلا با دید صفر نبوده که منطقی باشه ..... ولی اگه بنده خدا بار اولش بوده باشه و حل شدنی من تذکر رو ترجیح میدم 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر حال خودت بهتر میدونی علتش چیه، شاید بچه هاتون(بچه شما و اونا) با هم خوبن؟ شاید با هم بدن و ماد ...

نه بچه هامونم خوب نیستن 

ما کاریشون نداریم تازه ۶ماهه اومدن 

ما ۸سال

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
حتما بچت سر و صدا میکنه، ارامش همسایه ها رو میریزه بهم، وگرنه مردم الکی که نمیگن. 

دفعه اولش بود دخترم 

وگرنه همه از بچه های اینا زله شدن

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
میگم در خونشو باز کرد بچمو دعوا کرد پدسگ ترق توروق نکن

چه بی تربیت ....غلطکرده ...برو بگو چرا به شوهرم توهین کردی

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است