2777
2789

من تحمل ندارم میرم به دعوایی درست میکنم که دیگه جرأت نکنه از صد کیلومتری منو بچم رد بشه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه هاتونو کنترل کنید تا اینجوری نگن بهتون، حالا نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده ولی اگه به خاطر سر و صدای بچه باشه کاملا حق با همسایتونه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هرچی گفت جوابشو دادم  اون شروع کرد  حالا شوهرم اومده دعوام میکنه میگه چرا با یه ادم ...

ی بار گفتی دیگه تمومه باهاش تو ی جا قرار نگیر چون معلومه دهن کثیفی داره ولی شما بهترین کارو کردید قرار نیست کسی ب بچتون توهین کنه 😘

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
حتما بچت سر و صدا میکنه، ارامش همسایه ها رو میریزه بهم، وگرنه مردم الکی که نمیگن. 

مردم  عفت کلام  داشته باشن بد نیست ...کسی حق نداره ب بچه ی کسی فحاشی کنه ... اون ی بار ب اون بچه بگه اون رفته غلط میکنه ب بچه مردم میگه پدرسگ

مردم گوه خوردن به بچه ی کسی بگن پدرسگ مگه بچه پدرومادر نداره ..پدرسگ یعنی چی 

ما نمیدونیم چه اتفاقی افتاده ولی بچه ای که سر و صدا کنه، پدر و مادر ادبش نکنن توسط دیگران باید ادب بشه. طرف میخواد ده دقیقه بخوابه بچه انقدر سر و صدا میکنه که سر درد میگیره و با اعصاب خورد از خونه میره بیرون، خب باید اطرافیان رو درک کرد، این خانمم اصلا نمیگه چه اتفاقی افتاده، مردم که مرض ندارن الکی فحش بدن، یابچش فضوله و خسارت میزنه به همسایه ها، یا سر و صدا میکنه، یا تخسه و فحش میده، شایدم همسایه روانی بوده که فحش داده ولی اگه به خاطر موارد بالا باشه حق با همسایه هست، ما بچمونو دوست داریم عاشق کاراشیم ازش دفاع می کنیم، اما مردم چه گناهی کردن ازار اون بچه رو تحمل کنن، اونم توی این وضع جامعه که کسی اعصاب نداره.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
مردم  عفت کلام  داشته باشن بد نیست ...کسی حق نداره ب بچه ی کسی فحاشی کنه ... اون ی بار ب ا ...

به هر حال این واقعیت جامعه هست، ما عاشق بچمونیم دوسش داریم ولی مردم عاشق ارامش و اسایششونن، اینجا هم چون همه بچه دارن خیلی گارد میگیرن، عفت کلام برای وقتیه که یه بچه نره رو اعصاب ادم، اعصاب که خورد شد عفت کلامم  از بین میره ملت صد تا مشکل دارن، بدهی بیماری خستگی کار ، حداقل تو خونشون اسایش میخوان. 

من قانون رو نمیشناسم منتهی فحاشی این مدلی جرمه فکر کنم با پلیس برو دم در خونه اش دوزاریش میفته چه م ...

الان شوهرم رفته صحبت کرده 

زنه معذرت خاسته

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
به هر حال این واقعیت جامعه هست، ما عاشق بچمونیم دوسش داریم ولی مردم عاشق ارامش و اسایششونن، اینجا هم ...

یروزه اومده مهمونی باید فوحش بده بچه های خودشون هروز راهرو پهنن هر ساعتی حتی مدیرم دیوونه شده

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
ما نمیدونیم چه اتفاقی افتاده ولی بچه ای که سر و صدا کنه، پدر و مادر ادبش نکنن توسط دیگران باید ادب ب ...

داستان این بوده بچش تو راه پله داشته کمکی دوچرخشو درست میکرد اون مردمی ک شما میگید ی جو ادب و شخصیتی ک از این بچه توقع دارن رو اگه داشته باشن صدسال فحش نمیدن میگن اینجا سروصدا نکن ... اون مردم اول خودشون رو باید ادب کنن ک بدونن حق ندارن الکی به بچه کسی بگن پدرسگ ، منبعد هرکی یکم خطا کرد باید بریم بهش بگیم پدرسگ ،اونجور باشه من باید روزی ب هزار نفر اعم از کوچیک و بزرگ اینو بگم ....

به هر حال این واقعیت جامعه هست، ما عاشق بچمونیم دوسش داریم ولی مردم عاشق ارامش و اسایششونن، اینجا هم ...

تو جامعه ای که افرادش  فحاشی رو قبول دارن ولی ی تذکر ب زبان با ادبانه رو قبول ندارن باید اینقدر بی فرهنگی باشه ... عجیب بود برام حرفتون اینکه بچه ای ک خطا کنه باید فحش بخوره فکر میکردم حداقل نسل افرادی ک فحش میدن بچه کتک میزنن و درآخر میگن بچه نباید بره رو اعصاب تموم شده ...ما انسانیم حیون نیستیم و مشکلمون رو بدون فحاشی میتونیم حل کنیم و من ب شخصه غلط میکنم بجای تذکر به بچه ی کسی توهین کنم چون ادب و تربیت رو اول باید خودم بلد باشم و قرار نیست بپرم ب آدما حق رو بدم ب خودم که چون رو مخی بود پریدم بهش پس کجا رفت اعصاب و حوصله و شخصیت ما

یروزه اومده مهمونی باید فوحش بده بچه های خودشون هروز راهرو پهنن هر ساعتی حتی مدیرم دیوونه شده

به هر حال خودت بهتر میدونی علتش چیه، شاید بچه هاتون(بچه شما و اونا) با هم خوبن؟ شاید با هم بدن و مادره طرف بچشو میگیره، به هر حال باهاشون صحبت نکنید ولی سعی کنید علتش رو متوجه بشید و اگه خدایی نکرده مشکل از شماست رفعش کنید. 

تو جامعه ای که افرادش  فحاشی رو قبول دارن ولی ی تذکر ب زبان با ادبانه رو قبول ندارن باید اینقدر ...

تذکر با ادبانه🤣🤣🤣 عزیزم شما اینقدر جلو پای خودتون بلند نشید و نوشابه باز نکنید برای خودتون لطفا، به جز مسئله این خانم که ما نمیدونیم چی هست من خودم تجربه این موضوع رو دارم همسایه بالاییمون کلا خانوادتا اسب هستن این خانم با شعور و با فرهنگ باغ گردو و بادوم داره و هر روز بساط گردو و بادوم شکوندن داره، کلا هر کدوم از اعضای این خونواده برای خودشون سر و صداهای مخصوص دارن، حالا ما چیکار کردیم نادیده گرفتیم؟ بله هزار بار، به قول شما تذکر باادبانه (مودبانه) دادیم؟ بله چهارصد هزار بار، مستقیما توی چشماشون تذکر دادیم؟ بله صدبار خودم عمل کرده بودم با حال بدم رفتم دم در خونشون گفتم خانم وضع من اینه گفت باشه چشم رعایت می کنیم، ولی چی شد رعایت کردن نه، همین الان بچش داره خودشو به در و دیوار می کوبه و خودشم گردو میشکنه، میبینی با یه تذکر مودبانه ادم نشدن، خب ما هیچ وقت باهاشون دعوا و فحش نداشتیم چون شخصیتمون اجازه نداد ولی ولی ولی از الان به بعد تمام همسایه ها رو درک می کنم و حق رو بهشون میدم چون خودم توی این موقعیت قرار گرفتم، بعدش عزیزم شما که مخالف فحاشی هستید ریپلای اول یا دوم خودتون به من رو بخونید متوجه نکته جالبی می شید🙂 روز خوش

تذکر با ادبانه🤣🤣🤣 عزیزم شما اینقدر جلو پای خودتون بلند نشید و نوشابه باز نکنید برای خودتون لطفا، ...

شما طبق تجربه خودتون و اتفاقی ک براتون افتاده دارید نظر میدید و اونو ب کل جامعه تعمیم میدید و چون همسایتون شعور و فرهنگ نداشته فک میکنید همیشه اونی ک سروصدا کرده ( حالا حتی ی بار)لایق فحش هست ولی شرایطی ک استارتر گفت ی اتفاق ی باره بود ، و بله کامنتم رو هم میدونم چی نوشتم و پشتشم چون هیچ کس هیچ کس حق نداره به بچه کسی فحش بده منم طبق تجربه خودم دیدیم آدمایی ک ب خودشون جسارت میدن به بچه کسه دیگه ای فحش بدن و حتی دست هم روش بلند کردن .... 

برا خودمم نوشابه ای وا نکردم نگفتم ب بچه من کسی نباید فحش بده گفتم به بچه کسی دیگه نباید فحش داد 

روز خوش