2777
2789
عنوان

... حلاله آیا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 40 پست

اگه من بودم اصلا نمیخوردم.

چون اونا سهم دانش آموزاست. شاید خودشون نخوان. ولی شاید پدر و مادرشون راضی نباشن. چون اونا شهریه مدرسه و خرج و مخارج بچه ها رو میدن دیگه.

ولی خب اسرافم بده.

به نظرم به اونایی که شیر میخوان اصلا از اول ندین که بعد اضافه نیاد. اگرم اضافه اومد میتونین بذار تو یخچال یا لبه پنجره ای جایی...زنگ آخر بدین دستشون که ببرن خونه‌. اینجوری تو کیفشونم نمیریزه.

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که دوست ندارن رو سهمشون رو نگیرید اصلا  واینکه به خانواده هاشون بگید  بعد نگن به ...

مادراشونم میگن نذارید تو کیفشون میریزن کتاباشون خیس میکنن کلاس اولن دیگه

نخور خانم. معلم حرف د ر می‌ارن برات 

کسی نمیفهمه😄 به بچه ها میگم میبرم دفتر، یه دونه خودم اضافه تر میخورم بقیشم میدم دفتر بدن به بچه های دیگه که دوست دارن

به مرجع اعتقاد ندارم

خواهر جان مرجع کلی کتاب مطالعه کرده حداقل😅😁 ما رو که در زمینه دین تحصیل نکردیم قبول داری، مرجعو نه؟

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

من اگه بودم ب خانواده هاشون میگفتم و سهم هفتگی این بچه ها رو میزاشتم یخچال و بعد به مادراشون میگفتم ...

بابا اینا خانواده های مرفهی دارن روزی صد تومن خوراکی تو کیف بچه میذارن حالا بخاطر یه شیر چطور تا مدرسه میان تا اونام بیان انقضاش گذشته

بخور بابا دختر  زیاد خوشمزه نیستن بچه ها حق دارن من خوردم برا خواهرزاده م رو مزه خوبی نداشت&nb ...

اره همینو میگم چون دیذم چند نفر تو حیاط یا سطل زباله ریختن ناراحت شدم گفتم اسرافه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792