من معلم ابتدایی ام، از هفته پیش گفتن دو روز در هفته به بچه ها شیر میدن، بعد یه تعداد از بچه ها اصلا شیر دوست ندارن باز میکنن میریزن زمین منم حرص میخورم که اسراف میشه، خلاصه گفتم هر کی دوست نداره ببره خونه، گفتن نه میریزه تو کیفمون منم گفتم بذارین رو میزم ببرم پایین بدم دفتر. خلاصه هربار حداقل ۶_۵ نفر نمیخورن. ما معلما خودمونم سهم داریم نفری یه دونه، من عاشق شیرم، بنظرتون ایرادی داره شیر بچه هایی که نمیخورن بخورم؟😄 اون روز دوتا شیر خوردم بعد همش عذاب وجدان داشتم که حلاله یانه😂 ولی فکرشو کردم خب اونا دوست ندارن خونه هم نمیبرن من بخورم بهتر از اینه که فاسد بشه یا اسراف بشه. حالا اونا ک غایبن سهم شونو میذاریم یخچال فردا بهشون میدیم ولی اینایی ک دوست ندارن کلا نمیخورن
اگه من بودم اصلا نمیخوردم. چون اونا سهم دانش آموزاست. شاید خودشون نخوان. ولی شاید پدر و مادرشون راض ...
مدرسه ما اولیاش همه مرفهن روزی صد تومن خوراکی فقط تو کیف بچه میذارن برا همین کلا سهم شیر براشون مهم نیس هرچند من همیشه میگم ببرن خونه ولی یه تعداد نمیبرن. یخچال مدرسه هم انقد جا نداره بمونه بیرونم خراب میشه
بله نماز برای خداست اما کی به شما نحوه نماز خوندن رو گفته؟ مثلا اینکه چه کارهایی باید دقیقا انجام بشه در نماز ؟ خب اینا رو مراجع از منابع دینی و برخی منابع دیگر استخراج کردن .