2777
2789
عنوان

چقدر تنهام 😊

96 بازدید | 7 پست

دلم به اینجا خوشه کسی حتی دلش نمی‌خواد با من حرف بزنه یا حرفامو بشنوه 

من افسردگی داشتم و دارم باهاش می‌جنگم اما تا لحظه ای میام از حال خودم خارج شم یکی لبخند رو روی لبم میخشکونه 

تصمیم گرفتم دیگه با کسی حرف نزنم حتی مامانم 

چند روزیه دورکارم و تو خونه دیروز مامانم رفته بود زیارت ،منم بعد از چند روز مریضی شدید و همزمان پریود رفتم حموم و برگشتم کارم رو انجام دادم وقتی برگشت با یه حالت طلبکارانه گفت تو که هیچ کاری تو خونه نکردی دوباره امروز صبح سر صبحانه گفت منم کارم رو ول کردم رفتم سر کارای خونه 

نمی‌دونم چی فکر می‌کنه ،من الان باید سر خونه زندگی خودم بودم ولی چکار کنم وقتی هیچکس منو نمیخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم این  درک نشدن توسط خانواده مشکل اصلی همخونه🙂❤️‍🩹 به دل نگیر تفاوت نسل هاست دیگه ...

همه تنهاییم ، وقتی دیگه صمیمی ترین رفیقت هم توزرد از آب در میاد آدم چه توقعی از بقیه داشته باشه :)

فقط خواستم بگم همه با هم هم دردیم قربونت برم غصه نخور 

ما هممون تنهایم 

اینو وقتی که تو مشکلات داریم غرق میشیم میفهمیم 

عین شما 

پس غصه نخور این یه حقیقته

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

وااای عزیزم 

چرا انقد مهمش میکنی؟! بزرگش نکن انقد اگه خودتو دوس داری اینا واقعا یه چیز عادیه هروقت بچه داشتی میفهمی اینا همش نشانه دوس داشتنه فقط ابراز درستشو مامانت بلد نیست من بخدا از یه مادری پرسیدم میگفت همشون همینجوری و واقعا بدون هیچ منظوری یکم گیر سه پیچ میدن به بچه ها شون خودتم مادر بشی میفهمی چی میگم 

اینا واقعا خیلی عادیه 

انقد سر این چیزای کوچیک خودتو مریض نکن گلم 

هیچی ارزش اینو نداره که حال خوب تو خراب کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕