آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 عنوان دلم گرفته 138 بازدید | 17 پست کاش منم زودتر بمیرم خستم از همه چی دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺 1402/10/07 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 الان همه همینیم ابجی ولی کم آوردم خیلی دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
aramssis عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3542 ولی کم آوردم خیلی منم همین کلا یکم فشارو نمیتونم تحمل کنم سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 منم همین کلا یکم فشارو نمیتونم تحمل کنم من ب هیچ کس نمیگم غصموبخوره نمیگم نگران باشه این زوره بگه همش باید غصه بخورم دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
aramssis عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3542 من ب هیچ کس نمیگم غصموبخوره نمیگم نگران باشه این زوره بگه همش باید غصه بخورم عزیزم خوب بگو خودتو تخلیه کن چرا همش به خودت فشار میاری به خودت آسیب میزنی درو وریات که به فکرت نیستن لااقل خودت به فکر خودت باشه دلسوز خودت باشه بخدا ادم هیچکس دلسوز تر از خودش برا خودش پیدا نمیکنه سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 عزیزم خوب بگو خودتو تخلیه کن چرا همش به خودت فشار میاری به خودت آسیب میزنی درو وریات که به فک ... ابجی کسی که ب فکر بود یا غصه میخورد نمیرفت دختررو ببره خونه اوف مغزم پیگه نمیکشه الان بگه من دیگه کاری نمیکنم بمیرمم نمیزارم دیگه یه قدم برداره دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
aramssis عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3542 ابجی کسی که ب فکر بود یا غصه میخورد نمیرفت دختررو ببره خونه اوف مغزم پیگه نمیکشه الان بگه من دیگه کا ... عزیزم واضح تر توضیح میدی البته اگه میخوای شاید برا اینکارش دلیلی داشته سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 عزیزم واضح تر توضیح میدی البته اگه میخوای شاید برا اینکارش دلیلی داشته مگه شوهر آدم میتونه دلیلی داشته باشه براخیانتش سرطان دارم ببخش حالم گرفتس نمیتونم بنویسم برات اشکام نمیزارن دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
aramssis عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3542 مگه شوهر آدم میتونه دلیلی داشته باشه براخیانتش سرطان دارم ببخش حالم گرفتس نمیتونم بنویسم برات اشکام ... الهی عزیزم خدا بهت صبر بده و بیماریت زودتر خوب بشه نمیدونم معنایی عم نداره بگم گریه نکن چون یه جمله ی کلیشه ای و بی معنیه گریه بکن تا جایی که آروم بگیری عزیزم هم صحبتی چیزی نداری به اون بگی درد دلتو تا اروم بشی؟اینجوری فقط خودت اذیتی سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی