maaarrryyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 991 عنوان رشد مو 859 بازدید | 9 پست سلام دوستان من موهام موخوره داره و میخام ک موهام بلند شن و اینکه ی تونیک یا سرم یا روغن هرچی ک استفاده کردیت و راضی بودیت معرفی کنیت چونکه فعلا پول ندارم برم دکتر پوست و مو 1402/10/07 | 09:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaarrryyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 991 و اینکه طب بدنتونو بگید چونکه میگن پوست سر گرم یا سرد محصولاتی متفاوت میخاد
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 9551 من حدود دو هفتس که یه روز آب پیاز میزنم روز بعد آب برنج و رزماری قاطی میکنم میزنم بعد از حمومم آب میخک اسپری میکنم روموهام رشدش عالی شده و پرپشت شده (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
مو_فرفری_جون عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 260 روغن سیاه دانه رو بعد از حموم به ساقه موهات بزن موهات مرطوب نگه میداره برای موخوره و درخشندگی قشنگی هم بهش میده
maaarrryyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 991 من حدود دو هفتس که یه روز آب پیاز میزنم روز بعد آب برنج و رزماری قاطی میکنم میزنم بعد از حمومم آب می ... من شنیدم این ترکیب برایه کساییه ک طب سرد دارن من پوست سرم گرمه میگن ک زخم میشه سرم
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 9551 من شنیدم این ترکیب برایه کساییه ک طب سرد دارن من پوست سرم گرمه میگن ک زخم میشه سرم گرم و سرد نمیدونم چطوریاس من همیشه کف سرم داغه و عرق میکنه بعضی وقتاحتی بخار از سرم بلند میشه ولی اینو زدم خوب بود (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
maaarrryyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 991 گرم و سرد نمیدونم چطوریاس من همیشه کف سرم داغه و عرق میکنه بعضی وقتاحتی بخار از سرم بلند میشه ولی ای ... توام طبت گرمه ممنون از توضیحاتت
78جوجو13 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3204 من حدود دو هفتس که یه روز آب پیاز میزنم روز بعد آب برنج و رزماری قاطی میکنم میزنم بعد از حمومم آب می ... یی هروز میری حموم و شامپو میزنی؟ از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 9551 یی هروز میری حموم و شامپو میزنی؟ اره دیگ (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
78جوجو13 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3204 اره دیگ موهات ک نابود میشع از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران