2777
2789
عنوان

رشد مو

859 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من موهام  موخوره داره و میخام ک موهام بلند شن و اینکه ی تونیک یا سرم یا روغن هرچی ک استفاده کردیت و راضی بودیت معرفی کنیت چونکه فعلا پول ندارم برم دکتر پوست و مو 

من حدود دو هفتس که یه روز آب پیاز میزنم روز بعد آب برنج و رزماری قاطی میکنم میزنم بعد از حمومم آب میخک اسپری میکنم روموهام رشدش عالی شده و پرپشت شده 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدود دو هفتس که یه روز آب پیاز میزنم روز بعد آب برنج و رزماری قاطی میکنم میزنم بعد از حمومم آب می ...

من شنیدم این ترکیب برایه کساییه ک طب سرد دارن من پوست سرم گرمه میگن ک زخم میشه سرم 

من شنیدم این ترکیب برایه کساییه ک طب سرد دارن من پوست سرم گرمه میگن ک زخم میشه سرم 

گرم و سرد نمیدونم چطوریاس من همیشه کف سرم داغه و عرق میکنه بعضی وقتاحتی بخار از سرم بلند میشه ولی اینو زدم خوب بود

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

من حدود دو هفتس که یه روز آب پیاز میزنم روز بعد آب برنج و رزماری قاطی میکنم میزنم بعد از حمومم آب می ...

یی هروز میری حموم و شامپو میزنی؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792