2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگی واقعا دیشب پام درد میکرد گفتم نمیتونم پایین بخوابم داخل پام همه سوزش بود زد به کمرم بعد که ...

عزیزدل خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار توجه کن. به شوهرت هم با رفتارات یاد میدی. قشنگ برو یه دکتر خوب توی هفته جدید مجبوری هزینه کنی اما باور کن ارزششو داره تا آخر عمرت فایده داره برو فیزیوتراپی. بعد هم دیگه نشور نساب. یه خانم امین پیدا کن ماهی یه بار بیاد کاراتو بکنه

فکر میکنی مریض نشدم من خدا میدونه چقدر تنها رفتم دکتر سرم و آمپول زدم روح شوهرم خبر نداشت یه مدت مدا ...

آخه عزیزم ایشون هم وظیفه داره حواسش به شما باشه. برعکس بود چی؟ به اسم ناله نکردن همه فشارها روی شما باشه ۱۰ سال دیگه افسرده هم میشی. بله خیلی بده آدم دائم ناله کنه اما به مشکل که میخوره به همسرش بگه ببر و بیارتش. پس مسئولیت ایشون توی زندگی و توجه به شما چیه

به خودتون حسابی برسید خرج سلامتی کنید. دور از جونتون مثه یه کارگر هی خونه رو نسابید که چی. حالا همیشه مرتب نباشه. حالا همسر خسته که از سرکار میاد یک ساعتم کمک کنه. گاهی کارگر بیاد. ببینه سما ارزش قائلید برای بدنتون سلامتیتون اون هم یاد میگیره