2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 37 پست
الان بدبخت شوهرش چون نگران مادرشه وابسته به خانواده ست؟نباید نگران مادرش بشه چرا که زنش ناراحت میشه؟ ...

من نگفتم نگران نباشع نه اینکه به زنش بگه تو الکی میگی و مادرش رو اونجور ناز و نیز کنه 

یعنی هرکار خانواده اش بکنن بهش بگم تو سرم میزنه و طرف اونا رو میگیره

سعی کن خودتو بیخیال نشون بدی نسبت بهشون تا فک کنه اصلا برات مهم نیستن و اصلا اصلا دربارشون حرف نزن باهاش چون مردا متاسفانه فاقد ضعورن.بفهمن حساسی نسبت به قضیه اینثدز سیخونکت میزنن تا جونت دراد

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهر منم مریضی من براش مهم نیست.

حالا اون یه آخ میگفت من مثل پروانه دورش می‌چرخیدم.

الان که من مثل خودش شدم یکم رفتارش بهتر شده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

تو الان معلوم نیست با شوهرت مشکل داری یا با مادرش مشکل داری یا بیماریت برات مهمه اون مادرشه پیر معلو ...

الهی خودت هیچوقت مریض نشی اونوقت میفهمی درد یعنی چی 

الان بدبخت شوهرش چون نگران مادرشه وابسته به خانواده ست؟نباید نگران مادرش بشه چرا که زنش ناراحت میشه؟ ...

باید اینجور که نگران مادرش بشه نگران زنشم بشه به مادرش بگه مراقب باش و توجه نشون بده به زنش هم همینطور

هر دو نفر از لحاظ احساسی وابستگی دارن بهش چرا باید یکی ناز کنه یکیو مسخره کنه؟

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

گلم بخاطر شرایط سنی شماست که همسرت باورش نمیشه ،خوب تو ۲۹ سال خیلی زوده برای رماتیسم وپا درد وکمر درد ،ولی مادر شوهرت به خاطر سن بالاش طبیعیه ودرد که داره همه باور میکنن ،

شما حتما دکتر برو ،اگر به ورزشه ورزش کن ،اگر باید حفظو حراست کنی انجام بده که خیلی زوده برای این دردها وکمی سنت بیشتر بشه ،گرفتاری های خاصی میاد سراغت ،

عزیزم شوهر منم مریضی من براش مهم نیست. حالا اون یه آخ میگفت من مثل پروانه دورش می‌چرخیدم. الان که ...

شوهر منم میگرن داره سردرد که میکرد براش گریه میکردم حالا این موقع مریضیم خوب جوابمو میده

منم همین بودم صورتم دوسال تمام جوش های وحشتناک میزد دکترنمیبردم جوش نبود ک غده سرطانی مادرش اومد خونمون دستش زخم شد مثل عقاب بردش دکتر وکلی براش هزینه کرد ادم عوضی همه جا هست ولی سیاستم مهمه مثلا ازش تعریف کنی بگی ممنون ک توهوامو داری وقتی ازهمه سرد میشم دلم تواین زندگی ب توگرمه مردا دوست دارن چتر حمایتشونواحساس کنن

شوهر منم میگرن داره سردرد که میکرد براش گریه میکردم حالا این موقع مریضیم خوب جوابمو میده

ببین یاد بگیر باهاش چطور رفتار کنی.

چیزی که عوض داره گله نداره.

دفعه بعد مثل خودش باش.

الآنم حسابی به خودت برس . شفای عاجل عزیزم. انشاءالله خوبه خوب میشی.

اللهم اشف کل مریض 🤲

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

باید اینجور که نگران مادرش بشه نگران زنشم بشه به مادرش بگه مراقب باش و توجه نشون بده به زنش هم همینط ...

مادرش پیر طبیعیه اسی ام خیلییی اشتباه میکنه نباید از الان هی آه و تاله کنه برای شوهره عادی میشه اینم در نظر بگیر زن جوونش و نمیتونه با مادر پیر و سن و سال دارش مقایسه کنه

الهی خودت هیچوقت مریض نشی اونوقت میفهمی درد یعنی چی 

فکر میکنی مریض نشدم من خدا میدونه چقدر تنها رفتم دکتر سرم و آمپول زدم روح شوهرم خبر نداشت یه مدت مداااام مریض بودم هفته ای دو بار سرم میزدم باورت میشع  اما نخواستم خسته اش کنم از چشمش بیفتم فقط و فقط بخاطر خودم چون میدونم وقتی دائم المریض باشی از طرف و خسته میکنی اونوقت یه بیماری جدی بگیری اونجوری که باید مراقبت نیست

مادرش پیر طبیعیه اسی ام خیلییی اشتباه میکنه نباید از الان هی آه و تاله کنه برای شوهره عادی میشه اینم ...

پا درد بخاطر کار زیاده.درسته آه و ناله زیاد خوب نیست ولی دیگه آدم وقتی اینجور رفتارایی میبینه روح و روانش بیشتر بهم میریزه مطمئن باش شوهرش یکم بهش توجه کنه خیلی حالش بهتر میشه

واقعا حرفاشون عجیبه

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
حفظ حراست چیه؟

یعنی ،اینکه اگر عادت داری زیاد از اب استفاده کنی ،دایما پات توآب باشه کمتر کن ،معمولا کساییکه توشالیزار کار میکنند وپاهاشون دایما تو اب هست به این دردها توجوانی مبتلا میشن .اگر زیاد پله بالا پایین میکنی کمترش کن ،اگر زیاد سرپایی کمترش کن .