سلام خانمها من بیست و نه سالمه رماتیسم گرفتم زانوهام آب آورده چند روزه درد پا و کمرم زیاد شده دیروز پام نمیدونم رگ به رگ شد چیشد راه نمیتونستم برم شوهرم منو نگاه میکرد میخندید که تو داری الکی میگی بیشتر وقتا بهم میگه من بیشتر پام درد میکنه خیلی من با این حرفش ناراحت میشم مادرشم گردن و دستش درد میکنه دکتر گفته رماتیسم داره ولی هروقت اون میگه میگه مواظب باش خطرناکه دکتر نرفتی مگه
یعنی هرکار خانواده اش بکنن بهش بگم تو سرم میزنه و طرف اونا رو میگیره
سعی کن خودتو بیخیال نشون بدی نسبت بهشون تا فک کنه اصلا برات مهم نیستن و اصلا اصلا دربارشون حرف نزن باهاش چون مردا متاسفانه فاقد ضعورن.بفهمن حساسی نسبت به قضیه اینثدز سیخونکت میزنن تا جونت دراد
بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂
الان بدبخت شوهرش چون نگران مادرشه وابسته به خانواده ست؟نباید نگران مادرش بشه چرا که زنش ناراحت میشه؟ ...
باید اینجور که نگران مادرش بشه نگران زنشم بشه به مادرش بگه مراقب باش و توجه نشون بده به زنش هم همینطور
هر دو نفر از لحاظ احساسی وابستگی دارن بهش چرا باید یکی ناز کنه یکیو مسخره کنه؟
بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂
گلم بخاطر شرایط سنی شماست که همسرت باورش نمیشه ،خوب تو ۲۹ سال خیلی زوده برای رماتیسم وپا درد وکمر درد ،ولی مادر شوهرت به خاطر سن بالاش طبیعیه ودرد که داره همه باور میکنن ،
شما حتما دکتر برو ،اگر به ورزشه ورزش کن ،اگر باید حفظو حراست کنی انجام بده که خیلی زوده برای این دردها وکمی سنت بیشتر بشه ،گرفتاری های خاصی میاد سراغت ،
باید اینجور که نگران مادرش بشه نگران زنشم بشه به مادرش بگه مراقب باش و توجه نشون بده به زنش هم همینط ...
مادرش پیر طبیعیه اسی ام خیلییی اشتباه میکنه نباید از الان هی آه و تاله کنه برای شوهره عادی میشه اینم در نظر بگیر زن جوونش و نمیتونه با مادر پیر و سن و سال دارش مقایسه کنه
الهی خودت هیچوقت مریض نشی اونوقت میفهمی درد یعنی چی
فکر میکنی مریض نشدم من خدا میدونه چقدر تنها رفتم دکتر سرم و آمپول زدم روح شوهرم خبر نداشت یه مدت مداااام مریض بودم هفته ای دو بار سرم میزدم باورت میشع اما نخواستم خسته اش کنم از چشمش بیفتم فقط و فقط بخاطر خودم چون میدونم وقتی دائم المریض باشی از طرف و خسته میکنی اونوقت یه بیماری جدی بگیری اونجوری که باید مراقبت نیست
مادرش پیر طبیعیه اسی ام خیلییی اشتباه میکنه نباید از الان هی آه و تاله کنه برای شوهره عادی میشه اینم ...
پا درد بخاطر کار زیاده.درسته آه و ناله زیاد خوب نیست ولی دیگه آدم وقتی اینجور رفتارایی میبینه روح و روانش بیشتر بهم میریزه مطمئن باش شوهرش یکم بهش توجه کنه خیلی حالش بهتر میشه
یعنی ،اینکه اگر عادت داری زیاد از اب استفاده کنی ،دایما پات توآب باشه کمتر کن ،معمولا کساییکه توشالیزار کار میکنند وپاهاشون دایما تو اب هست به این دردها توجوانی مبتلا میشن .اگر زیاد پله بالا پایین میکنی کمترش کن ،اگر زیاد سرپایی کمترش کن .