2777
2789
عنوان

شوهر

724 بازدید | 37 پست

سلام خانمها من بیست و نه سالمه رماتیسم گرفتم زانوهام آب آورده چند روزه درد پا و کمرم زیاد شده دیروز پام نمیدونم رگ به رگ شد چیشد راه نمیتونستم برم شوهرم منو نگاه میکرد میخندید که تو داری الکی میگی بیشتر وقتا بهم میگه من بیشتر پام درد میکنه خیلی من با این حرفش ناراحت میشم مادرشم گردن و دستش درد میکنه دکتر گفته رماتیسم داره ولی هروقت اون میگه میگه مواظب باش خطرناکه دکتر نرفتی مگه

شوهرول کن اماروماتیسم داری رعایت کن غذای سردنخورشلوارکلفت بپوش پاهات یخ نکنن خودتوگرم بگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این مشکلات بیشتر به خاطر کار خونه کردن و زحمت زیاده. وقتی توی این سن کم این بلاها سرت میاد باید درس عبرت شه مثله خانما بشینی بگی هفته ای یه بار یا حتی ماهی یه بار یکی بیاد کاراتو بکنه‌ خودتو پیر نکنی مریض نکنی

مردا همینن. مادر سن و سال داره براش طبیعیه اما خانم جوونی مثه شما چرا باید اینکارو بکنه با خودسه. قشنگ برو فیزیوتراپی بدنتو تقویت کن و قوی. اون وقت میبینه واسه خودت ارزش قائلی و توجه گدایی نمیکنی خودت حواست به خودت هست مثل خانم با ارزش

چه فرقی میکنه مواظب خودت باش ان شالله بهتر باشی

آدم حرصش میگیره بین زنش و مادرش اینجوری فرق میزاره دکتر بهم گفته نگران نباش زانوت نیاز به تخلیع نداره چون یه دکتر میخواست پام رو تخلیه کنه مادرشوهرم بهم میگه خا چیزی نیست انقدر عقده ایه میگه برای من رفع نمیشه حالا یه نگاهی نمیندازه خودش خی سن داره ولی من هنوز سی نشدم عقده این داره نکنه شوهرم منو بیشتر دوست داشته باشه چشم دیدن ما عروسا رو نداره

عزیزم این مشکلات بیشتر به خاطر کار خونه کردن و زحمت زیاده. وقتی توی این سن کم این بلاها سرت میاد بای ...

راست میگی واقعا دیشب پام درد میکرد گفتم نمیتونم پایین بخوابم داخل پام همه سوزش بود زد به کمرم بعد که نصفه شب بهتر شدم رفتم پایین بخوابم برمیگرده بهم میگه برو بالا بخواب اینجا جا نیست انقدر دلم شکست که

آدم حرصش میگیره بین زنش و مادرش اینجوری فرق میزاره دکتر بهم گفته نگران نباش زانوت نیاز به تخلیع ندار ...

به نظرم بنده خدا مادرشوهرت حرف بدی نزده

زیادی حساس شدی

نمیدونم این مردا چرا وقتی اینقدر وابسته خانوادشونن و قراره اینجوری با زناشون رفتار کنن اصلا چرا زن میگیرن؟

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

آدم حرصش میگیره بین زنش و مادرش اینجوری فرق میزاره دکتر بهم گفته نگران نباش زانوت نیاز به تخلیع ندار ...

تو الان معلوم نیست با شوهرت مشکل داری یا با مادرش مشکل داری یا بیماریت برات مهمه اون مادرشه پیر معلوم نگران میشه تو جوونی براش عجیبه مثل پیرزنا مزگی نمیتونم را برم وای کمرم وای پام تو رو خدا هی جلو شوهرت مریضیت و نشون نده از الان ۲۹ سالته اینجوری براش عادی جلوه نده ۴۰ سالت بشه از درد بپیچی نگاهت نمیندازه چون دیگه اون موقع انقدر خسته شده و عادی شدی براش مهم  نیست و هی ممکنه تو رو با زن رفیقاش مقایسه کنه که ببین مردم زن دارن جوون سالم گیر من یه مریض افتاده از راه نرسیده شده پیرزن ۷۰ ساله 

نمیدونم این مردا چرا وقتی اینقدر وابسته خانوادشونن و قراره اینجوری با زناشون رفتار کنن اصلا چرا زن م ...

یعنی هرکار خانواده اش بکنن بهش بگم تو سرم میزنه و طرف اونا رو میگیره

نمیدونم این مردا چرا وقتی اینقدر وابسته خانوادشونن و قراره اینجوری با زناشون رفتار کنن اصلا چرا زن م ...

الان بدبخت شوهرش چون نگران مادرشه وابسته به خانواده ست؟نباید نگران مادرش بشه چرا که زنش ناراحت میشه؟؟