2777
2789
عنوان

بچه ی ساله دیدین شبا خودش بخوابه؟

41 بازدید | 10 پست

هزار ماشالله پسرم ی سالس خیلی باهوش و حرف گوش کنه قشنک میفهمه چی میگم 

جون پسر اولیم از شیر گرفتنی منو خودشو دیوونه کرد و نمیتونی بدون شیر بخوابه

چند وقت بود میخواستم عادتش بدم بدون شیر بخوابه اذیتم نکنه مثل داداشش 

چند روز پیش ب شوخی گفتم بخواب سرشو گذاشت زمین خوابید 

دیگه شبا یاد گرفته میگم بخواب چند دقیقه تکون میخوره و میخوابه 

خیلی عحیبه  برام اصلا ندیدم اینجوری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه راستش ندیدم دخترم داره سه سالش میشه هنوزم یا رو پا یا تو بغل یا بزنم پشتش تا بخوابه 

غذا خوردنش چجوریه؟دخترم یکسال و نیمس خیلییییی بدغذاس همش تف میکنه.به اینده امید دارم

درخواست دوستی نمیپذیرم
غذا خوردنش چجوریه؟دخترم یکسال و نیمس خیلییییی بدغذاس همش تف میکنه.به اینده امید دارم

دختر منم فقط شیر خودم رو می‌خورد تا اینکه از شیر گرفتم خیلی بهتر شد ،،،و سر ساعت غذاهاش رو بده تا بدنش عادت کنه و بخواد ،،بهش تنقلات نده اصلا حتی گریع کرد میخوره 

دختر منم فقط شیر خودم رو می‌خورد تا اینکه از شیر گرفتم خیلی بهتر شد ،،،و سر ساعت غذاهاش رو بده تا بد ...

تا چند وقت شیر خورد؟؟الان غذا خوردنش بهتر شده؟بخدا سرم داره میترکه بس که سر شام حرص خوردم

درخواست دوستی نمیپذیرم
تا چند وقت شیر خورد؟؟الان غذا خوردنش بهتر شده؟بخدا سرم داره میترکه بس که سر شام حرص خوردم

دو سال کامل 😐از بس وابسته بود و هیچی نمی‌خورد واقعا رغبتی نداشتم بگیرم دیدم دیگه دو سال شد گرفتم اره خیلی بهتر شد از آویزون سینه بودن هم در اومد راحت هم شبا میخوابه ،،وای تا صبح میک میزد قبلا

دو سال کامل 😐از بس وابسته بود و هیچی نمی‌خورد واقعا رغبتی نداشتم بگیرم دیدم دیگه دو سال شد گرفتم ار ...

کاش دختر منم خوب شه دارم میمیرم دیگه.خوابشم کمه 

درخواست دوستی نمیپذیرم