2777
2789
عنوان

چیکار کنم خسته شدم بابت این موضوع

53 بازدید | 5 پست
عنوان
101 بازدید| 1 پست

حس میکنم پوچم هیچم.توی طبقه بالا خونه پدرشوهرم زندگی میکنم.خونواده همسرم خیلی خوبن خداروشکر هم خاهرشوهرام هم خونوادش.ولی روحیم داغونه همسرم یک پسره.خونم نوسازه ولی وسیله هام قدیمی کابینتا کهنه پرده ندارم.همسرم شرکتشون ورشکست شده اخراج شده از کار الان توی مغازه کار میکنه ماهی ۵ ملیون اخه خیلی کمه..هر کی میاد میگه این خونه چرا اینجوره این خونه ی تو شهر نیست با ااین وسایلا خوب ندارم چکار کنم از کجا بیارم...خیلی دلم گرفته اطرافیانم حقوقاشون ماهیی ۳۰ تومنه اونوقت شوهرمن همش زجر همش کارگری اینه اخرش تازه ۳۰ سالشه همه ی دندوناش کنده شدن 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بخدا وضعیت اکثرمون همینه منم دوست دارم وسایل خونم تغییر بدم سخته شرایط کم کم شروع کن از وسایل ...

من خودم همینکه همسرم سالمه بچم سالمه اجاره نشین نیستم خداروشکر میکنم اما اطرافیان نمیزارن

من خودم همینکه همسرم سالمه بچم سالمه اجاره نشین نیستم خداروشکر میکنم اما اطرافیان نمیزارن

ول کن حرف مردمو هرررررررکاری کنی ایراد میگیرن سعی کن حالت خوب باشه همیشه مردم دنبال نقطه ضعفن اگه برا خودت مهم نباشه بعد از مدتی خسته میشن از چرت و پرت گفتنشون