2777
2789

همه به من میگن برای دخترت خواهربیارتنهانباشه وبرای خودت هم خوبه دوتادخترداشته باشی نزارتک بمونه به نظرشمادرسته ولی بازم من اگه بارداربشم دست خداست که دختربده بازدوباره پسربشه میشه تواین موردراهنماییم کنید

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

تک بده خیلی بده .....بزرگ شه غصه میخوره ...پسر هم تکش بده باید دو تا باشه ...خیلی ها تک پسراش فوت کردند.بزرگ و جوون .فامیل مون یک پسریک دختر بزرگ داشت .پسرش تصادف کرد فوت کرد .مجبور شد بازم پسر بیاره.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳تا دارم همه دارییم همین ۳تاست .هرچی خدا داد خوبه

خداحفظشون کنه گلم منم دوست دارم یه دختردیگه هم داشتم ولی دودلم

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
تک بده خیلی بده .....بزرگ شه غصه میخوره ...پسر هم تکش بده باید دو تا باشه ...خیلی ها تک پسراش فوت کر ...

واقعایعنی تک خوب نیس منم برای همین دودلم میگم بزرگ بشه تنهاباشه سختی ببینه غصه بخوره ولی ازینورهم میگم بارداربشم دست خداست که به من دختربده یانه دوباره پسربشه پسرام جفتن خداروشکر

کلابچه تک خوب نیست...تنهاست.خودخواه بارمیاد.متوقع میشه.حساس میشه..وابسته میشه(دوطرفه).تبدیل به محورخونه میشه...البته طبیعیم هست چون پدرومادرخواهی نخواهی تصورمی کنن بایدهمه کاربراش بکنن.همه چیزبخرن...واین خیلی به خودبچه آسیب می‌زنه...البته بهتره بچه هاجفت باشن.امانشدنم مهم نیس.بازم ازتک بودن بهتره

واقعایعنی تک خوب نیس منم برای همین دودلم میگم بزرگ بشه تنهاباشه سختی ببینه غصه بخوره ولی ازینورهم می ...

تک اصلا ..دخترخاله ام داداش داشت ابجی نه غصه میخورد .یا خواهرزاده ام داداش نداره ابجی داره .راهش زیاد نمیدهند .ابجیم باید پسر بیاره بشه چهارتا .دو تا دختر دو تا پسر .هرچند تو خواب دیدم دختره...ولی پسر هم باید باشه .پسر برادر لازمشه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت