2777
2789
عنوان

شوهرم هرروز میره شهرستان بیایین

185 بازدید | 9 پست

شوهرم کارش پخشه و پخش مرغ و اینا و تقریبا مثل ویزیتور شغلشه و هر روز شهرستان میره تا بارو بفرسته و قبلا هم خطا کرده بود وتامرز طلاق رفتیم و بخشیدمش بخاطر بچم فرصت نهایی دادم چون شوهرم خوبیای زیادی داشت خلاصه الانم خیلی خوب شده همشم بخواد بره جایی زنگ میزنه ک دارم میرم فلان جا همشم زیر نظر دارمش هیچ موردی ندیدم 

تنهایی هم جایی نمیره و اهل رفیق اینا نیست فقط سرکارو میره شهرستان صبح میره غروب برمیگرده 

اما واسه من سختی میگیره نمیگم خیلی سختگیری مثلا بخوام برم خونه فامیلی بخوام برم پارک نزدیکمون و محله های نزدیکمون بااسنپ یا دکتر و چیزی کار نداره اما مثلا فردا باید برم مصاحبه شغل مرکز شهر ک خیلی شلوغه و اینا و هنوز بهش نگفتم ولی مطمئنم میگه با داداشت برو 

الان فکرم مشغول اینه اقایون چقدر آزادن بااینکه خطا دیدم ازش اما جایی واسش کارپیش بیاد تاشهرستانم بره نمیتونم بگم کسیو ببر بات 

اما من که هیچ موردی ازم ندیده بخوام برم مرکز شهر باید باکسی برم 

ایا حق دارم عصبی باشم؟؟؟یازیادی حساس شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب از روز اول باید تکلیف این ماجرا رو تعیین میکردی من کلا اهل اجازه گرفتن نیستم فقط اطلاع میدم مگه بچه صغیرم که با کسی جایی برم یا اجازه از کسی بگیرم ولی اینجا دیدم بعضی خانما نه تنها خودشون عادت دارن بلکه خیلیم عادی میدونن!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

البته میگم خودشم تنهایی جایی نمیره الی عیادت همکار یا فاتحه خونی دوست یا مثلا خرید تره باری چیزی&nbs ...

پس جوری میخوای بری سرکار

این اول کاری گوش کن ب حرفش ک سر کار رفتنت گیر نده تا بعد ک ازادتر شی

خوب از روز اول باید تکلیف این ماجرا رو تعیین میکردی من کلا اهل اجازه گرفتن نیستم فقط اطلاع میدم مگه ...

منم اجازه نمیگیرم بخوام برم جایی فقط اطلاع میدم بیشتر جاهارو کارنداره اما بگم مرکز شهر میگه باکسی برو شلوغه و جو مناسب نیست نگرانت میشم و ازاین حرفا 

شوهر منم خیلی خوبه ولی کارای اینطوری رو میگه یکیو با خودت ببر

حق دارن

برای استخدام بعضی اگهی ها سرکاریه و برای چیز دیگه‌س دی م ک میگم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
شوهر منم خیلی خوبه ولی کارای اینطوری رو میگه یکیو با خودت ببر حق دارن برای استخدام بعضی اگهی ها سر ...

درسته حالا ما مثلا ی محله بالاشهر نزدیکومونه اونم شلوغه و مرکز خرید داره اگ برم زیاد گیر نمیده ولی مبادا بگم مرکز شهر میگه یکیو ببر بات چون دوره