2777
2789

سلام وقت همگی بخیر

کلینیک کاشت مو آرین سیما یک کلینیک به روز ، با دانش و با تجربه در زمینه کاشت مو می باشد. این کلینیک تحت مدیریت خانم دکتر یکه زارع می باشد. در این کلینیک فکر کنم کاشت ریش و کاشت ابرو هم انجام میدهند. لینکش رو براتون میزارم.

کلینیک کاشت مو آرین سیما

تخصص ویژه کلینیک کاشت مو آرین سیما در این مرکز کاشت موی طبیعی به روش های میکروسرجری (FUT) و روش  غیرجراحی (FIT)  و تکنیک نوین (SUT) است.

برای اطلاع از هزینه هاشون فکر کنم تماس بگیرید بهتر باشه. مشاوره رایگان هم میزارند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشت مو فقط و فقط کلینیک رز 

من نمونه کارشونو تو اینستا دیدم و بعد مشورت با همسرم مراجعه کردم و حضوری صحبت کردیم 

مشاوره خیلی خوبی دادن بهمون تقریبا یک ساعت وقت گذاشتن 

الان دوسال میگذره ک شوهرم کاشت مو انجام داده تا دو هفته تماس می گرفتن و پیگر عمل شوهرم بودن و این خیلی برام جالب بود 

کاشت مو رو توروخدا هرجایی نرید چون اگر یه بار خراب کنن دیگه درست کردنش خیلی سخته ممکنه اصلا دیگه نتونین ترمیمش کنید من فقط کلینیک رنسانس رو پیشنهاد میکنم چون نمونه کاراشو از نزدیک دیدم واقعا محشررره

کاشت مو رو توروخدا هرجایی نرید چون اگر یه بار خراب کنن دیگه درست کردنش خیلی سخته ممکنه اصلا دیگه نتو ...

اره راست میگی شوهر منم کلینیک نیلفروش زاده موهاشو کاشته .. خیلی خوب  طبیعی شده ما هم شنیده بودیم اگه جای خوب نری خراب می کنن جا بخیه میمونه بعد یه مدت میریزه و این حرفا .. ولی خدارو شکر موهای شوهر من خیلی خوب شد

برادر من خیلی از ریزش مو ناراضی بود و موهاش خیلی کم‌پشت شده بود. حدود 6 ماه پیش توی کلینیک راما کاشت مو انجام داد. الان موهاش خیلی پرپشت و طبیعی شده. خودش می‌گفت که اصلاً درد نداشته و تمام مراحل به راحتی پیش رفته