2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با مادرشوهر

239 بازدید | 13 پست

خیلی اذیتم کردن دیگه چاره ای ندارم از اولش هرچی احترام گذاشتیم انقد احمق بودن پرو شدن اذیت کردن باورم نمیشه کاراشونو حالا خوبه نامزدم هنوز حیف من حیف قلبم همسرمم موافقه حق دارم باهاشون اوکی نباشم ولی اونم نمی تونه ولشون کنه آخرین گندی که زدن این بود شال دست دوم دخترشو که رژی هم بود آورد داد به عنوان کادوی شب یلدا هیچی هم جز اون نداد حالا همسرم کلی کادو برام خریده بود باهم خریدیم ولی مادرش ابرو ریزی کرد مثل همیشه جلو خانوادم سر افکنده شدم دیگه نمی تونم ببخشمشون دخترشو انفالو کردم زنگ زده میگه غط کردی انفالو کردی بیا ازش معذرت خواهی کن باید بکنی بعدم روم قط کرد خیلی هم زنه سیاست داریه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فن پیج سریال چینی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سیاست داشت زنگ نمیزد اینجوری بگه بدشم خوبه باز نامزدت پشتت هست شوهر من ک اصلأ و ابدأ پشت من نیست

نه یه بار گف عروس همسایه غذا می پزه هر شب منظورش این بود منم بپزم جلو نامزدم رو در رو کردیم گفت نه من نگفتم من نگفتم اینکه زنگ زد گفت واسه شکستن غرور و شخصیت من بود خدا رو شکر دخترش نیومد گوشی رو بگیره وگرنه میمردم 

فن پیج سریال چینی. 

با این خانواده چه جوری می خوای زندگی کنی خیلی سخته خدا بدادت برسه شوهرت هم الان عقدین چیزی نمیگه فردا رفتین خونه و زندگیت میگه همینه که هست می خواستی نیایی یه فکری بکن واقعا خیلی مهمه اعصاب واست نمیزارن

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

نامزدی پر این حرف و حدیثاس.اینو اوردن اونو نیوردن... 

سخت نگیر.انقدم پیش شوهرت گله نکن.یعنی چی زنگ زدم رودورو کردم؟؟؟از چشم چرا میندازی خودتو؟هرحرفی مگه پیگیری یا جواب داره؟شوهرت الان تازس میگه حق با شماس فردا عروسی کنی میگه حقته.

با این خانواده چه جوری می خوای زندگی کنی خیلی سخته خدا بدادت برسه شوهرت هم الان عقدین چیزی نمیگه فرد ...

انقد بد هستن که دو تا دختراش طلاق گرفتن کلا هیچ کی نمی تونه با اینا زندگی کنه یکیشون بگیره دوتاشون هم بگیرن ؟ منم دلم می خواست فرار کنم ولی هم همسرمون دوست دارم با اینکه جلوشون در نمیاد هم اینکه خانوادم اجازه طلاق نمیدن میدونم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فن پیج سریال چینی. 

نامزدی پر این حرف و حدیثاس.اینو اوردن اونو نیوردن...  سخت نگیر.انقدم پیش شوهرت گله نکن.یعنی چی ...

اخه یه بار دو بار نبود همیشه بی احترامی می کنن من برام مهم نیست بیارن یا نه ولی دست دوعه دخترشو که تو تنش دیدم می خوام چیکار ؟ هزار بار بخشیدم ولی دیگه گفتم بزار بهشون نشون بدم ارزشمندم منم برای خودم مادر پدرم با هزار آرزو بزرگم کردن 

فن پیج سریال چینی. 

خب بی خیال مادرشوهرت باش وقتی شوهرت پشتته بزار خودش جوابشون رو بده...

به نظرت اگه پشتم بود به بی احترامی هاشون ادامه می دادن؟ تازه ما با عشق ازدواج کردیم مثلا عاشق همیم  😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فن پیج سریال چینی. 

انقد بد هستن که دو تا دختراش طلاق گرفتن کلا هیچ کی نمی تونه با اینا زندگی کنه یکیشون بگیره دوتاشون ه ...

ولی یه فکر بکن الان عقدی جدا بشی بهتره بری زندگیت بیچاره ات میکنن مگر اینکه خیلی شرور و پرو باشی بتونی جوابشونو بدی وگرنه مریض میشی 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
ولی یه فکر بکن الان عقدی جدا بشی بهتره بری زندگیت بیچاره ات میکنن مگر اینکه خیلی شرور و پرو باشی بتو ...

همین الانم دارم مریض میشم هر شب و روزم گریس 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭کاش یکی پشتم بود کاش مامان بابای سلیطه داشتم پارشون می کردن کاش کاش خدا فقط می تونه جواب کاراشونو بده 

فن پیج سریال چینی. 

به نظرت اگه پشتم بود به بی احترامی هاشون ادامه می دادن؟ تازه ما با عشق ازدواج کردیم مثلا عاشق همیم & ...

وا همین که ازت حمایت کرد یعنی پشتته شما هم بجای دعوا مثل خودش انتقام ازش بگیر...به موقعش