2777
2789
عنوان

بنظرتون این مرد زرنگه یا احمق

119 بازدید | 7 پست

قبل ازدواج ب خانمش میگه بعد ازدواج خونه رو ب نامت میزنم 

ولی بعد ازدواج نمیزنه و وقتی خانم بش میگه میگه حالا اون موقع ی چیزی گفتم و... 

بعد ی مدت ی دعوا بینشون پیش میاد و خانم میگه تا خونه رو ب اسمم نزنی آشتی نمیکنم و میزنه

وبعد اون تو بحث ها آقا با ی لحن عجیبی میگه خونه منه مال تو ک نیست (بدون اینکه خانم چیزی در مورد خونه بگه) 

یا ی روز دعوا شون شده بود خانم بعد رفتن اقا درو تند میبنده آقا ب شدت عصبانی میشه و میگه منو از خونه بیرون میکنی، کو قولنامه خونه و خونه رو بهم میزنه ک قولنامه رو پیدا کنه و... 

بنظر من این آقا میترسیده خونه ب اسم زن کنه و حالا ک کرده ترسشو با این رفتارها نشون میده و بنظر من خیییییلی ساده و احمق و بی عقله، چون خانمش اگه تو این خطام نیاشه خودش داره یادش میده

نظرشما چیه 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما زنا خیلی موجودات عجیبی هستیم هر چی طلا و پول و.. داریم باید شوهر نفهمه و فقط مال خودمونه.ولی هرچی اون بیچاره داره و از قبل زحمت کشیده جمع کرده باید بشه به اسم ما 😏

خدایااااااا شکرت ❤️
خودش یاد میده؟؟؟خانمه خوش بلده لازم نیس یادش بدن  اره طفلکی سادست

خانم چیو بلده عزیزم 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃