2777
2789

وای بچها یک ماه و نیمه خارش دارم  با ترشح ابکی      دوبار رفتم دکتر کپسول فلوکونازول وپماد کلوتریمازول استفاده کردم   الان بهتر شده ولی باز شبا خارش میاد سراغم  چه غلطی کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین تریامیسلون ان ان بگیر با این پماد دومی ک خودت گفتی قاطی کن بزن خوب میشه 

یا تریامیسلون ان ان رو تنها بزن 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه تشت اب ولرم یک استکان سرکه

یک هفته هر روز نیم ساعت داخلش بشین عالیه

بعد دستشویی بدنت رو خشک کن

شرت نپوش

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

جوش شیرین و سرکه و اب  رو خلوط کن بریز تو افتابه، هر بار میخوای از دستشویی بیای بیرون خودت رو باهاش بشور و خشک نکن، خوب خوب میشی

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شرت نپوش  عنبر نسا و بریزه هم دود بده خیلی خوبه  داروها هم همونایی که مصرف کردی خوبه

بدبختی اینجاس که سر کار میرم و احتمال میدم از سرویس اونجا گرفته باشم     چون سابقه عفونت ندارم فقط یبار چند سال پیش که باز سرکار میرفتم گرفتم که اونم مطمئنم از سرویسش بود   گیر افتادم     ولی میام خونه هودمو میشورم و هیجی پام نمیکنم دیگه

عفونتت قارچیه،محیط واژنت اسیدی شده،بعد تو سرکه هم بشین نور علی نور میشی😐

شورت نپکش،اگر میتونی با سشوار بعد دسشویی خودتو خشک کن اگر نه چن تا شلوار بذار سردست تا از دسشویی میای عوض کن آویزون کن تا قبلی خشک بشه هی نخوای بشوری،

عفونت قارچی فقط رطوبت تشدیدش میکنه،اگر شرایطش داری بدون شلوار دم افتاب بشین ،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

بدبختی اینجاس که سر کار میرم و احتمال میدم از سرویس اونجا گرفته باشم     چون سابقه عفونت ن ...

برا خارش تریا مسیونولون ان ان استفاده کن

کاربری قبلیمaglaonema.خانم معلم؛ مامان یک دختر و پسر ناز