2777
2789
عنوان

خارش واژن منم جای خواهرتون به دادم برسید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 33 پست
عنرنسا گرفتم   تو اب و سرکه ام میرم میشینم دو روزه

اب ونمک هم خوبه

گرمیجات نخور

روزی سه بار ماست بخور از اون پرچرب و خامه ای ها نه هااا

. تو چای و غذات هل و زعفرون نریز فعلا مخصوصا هل

چشم به راه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه متاهل هستین احتمالا از همسرتون بهتون منتقل میشه ایشون هم باید درمان بشن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه لبنیات خیلی کمه مصرفم

تو خونه شلوار گشاد بپوشید بدون شورت، و هر شب چند دقیقه تو وان آب و جوش شیرین بشینید،بسیار عالیه اینکار، دیگه هیچ وقت دچار عفونت نمیشید به شرطی که  این کارو ترک نکنید وقتی خوب شدید لااقل هر چند روز یبار انجام بدید و لباس جذب نپوشید تو خونه.

راستی لباس زیرتون یا کلا بریزید دور، یا  بعد شستشو با اتو خشک کنید... اگر دنبال درمانید اینارو که گفتم انجام بدید...

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

ایرانی ولی خب زیاد بهش رسیدگی نمیشه

خو با همکارا هماهنگ کنید یه نفر هر روز بیاد تمیز کنه و ضدعفونی کنه اگه نظافت چی ندارید از بیرون یه نفر بیارین بهش پول بدین خودتون 

ایرانی ولی خب زیاد بهش رسیدگی نمیشه

تا حد ممکن سعی کن نری.منم قبلا که کار می‌کردم سرکار خیلی کم چیزی میخوردم تا دسشویی کمتر برم در طول روز یه بار میرفتم یا اصلا نمی‌رفتم.وقتی ام میری با دستمال دستگیره رو باز کن حتی شیر آبم با دستمال باز کن چون هزار نفر دست زدن به خودشون و باز با همون دست شیرابو بستن.

تا حد ممکن سعی کن نری.منم قبلا که کار می‌کردم سرکار خیلی کم چیزی میخوردم تا دسشویی کمتر برم در طول ر ...

واقعا افتضاحه    منم حساسم به سرویس بهداشتی این دومین باره خارش میگیرم   سری قبلم سرکار میرفتم مترو و تمیز نبود اصلا