2777
2789
عنوان

گوشیشو‌چک‌کردم‌……

1168 بازدید | 27 پست

خیلی وقت بود بهم قول داده بود استوری مشتری های خانم شو ک عکس خودشونو میزارن نگاه نکنه داخل وات 

دیشب دیدم از بین ۳۰۰تا مخاطب ک استوری گذاشته بودن فقط مال خانم ها رو دیده 

منم حماقت کردم ب روش آوردم و دعواااا……

آخرم کلی حرف بهم زد 

فحش م داد طلبکار ک سر گوشیم زفتی 

در صورتی گه ما ۵ساله جنگ این موضوع و داریم 

خیلی عصیبی شدم وقتی میدونه منو این قضیه هیییییلی ناراحت میکنه چرا انجام میده 

یعنی اینقدر دیدن عکس اونا مهمه ؟؟😞😞😞😞

وقتی قول میده چرا زیر آبی میره 💔😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا حساسی استوری نبینه تو محیط کارو خیابون حضوری در روز کلی خانم  میبینه

دلیلی نداره من هر کاری ک میدونم ناراحتش میکنه انجام نمیدم 

خودش نمیزاره حتی شماره پسر عموم ها مو داشته باشم 

اخه چه دلیلی داره خانما عکس خودشونو استوری میکنن ک همه ببینن بابا یه ذره فک کنین زندگیا داره سرد م ...

دندون مو‌کشیدم با بخیه داخل دهنم زد تو دهنم خدا لعنت کنه اون خانم و هزار برابر شوهر مو 

اخه چه دلیلی داره خانما عکس خودشونو استوری میکنن ک همه ببینن بابا یه ذره فک کنین زندگیا داره سرد م ...

هر کس هر طوری دوست داره رفتار میکنه به هیچ کسی هم ربط نداره

شوهر این خانم مشکل داره

🦋❄️نسیمِ ملیح🌬🌙
ینی همه ی اون خانوما شماره شوهرتو سیو دارن؟آخه تو واتس برای اینکه بشه استوری همو ببینی باید دو طرف ش ...

کلا شوهر ایشون اشتباه میکنه

ولی بازم اسی حساسیت بالا نشون میده

شوهرش وقتی میبینه این حساس میشه

هی اون کار رو انجام میده تا لجشو در بیاره

باید بی اهمیت باشی اسی

بعدشم

آدم باید شماره کاریشو از شماره اصلی جدا کنه

🦋❄️نسیمِ ملیح🌬🌙

بزار انقد نگا کنه تا جونش در بره.مگه تو خیابون کم میبینه خب از پشت گوشی ام همونه دیکه.۵ساله نتونستی بهش بفهمونی ازین بعدم نمی‌فهمه اگه فقط در حد نگاهه بزار انقد نگاه کنه تا خسته شه ولی دورادور حواست باشه پاشو فراتر نزاره

چه ربطی داره 

افرادی که بی جنبه هستن برن خودشونو درست کنن 

چرا همه تغییرا از سمت خانوما باید باشه😐😐😐😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...