2777
2789
عنوان

گوشیشو‌چک‌کردم‌……

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 27 پست

هیچکدوم پای قولشون نمیتونن بمونن مال من قول میده از اون فیلم های بد نبینه بعد چند مدت نگاه میکنم میبینم باز دور از چشم من دیده منم دیگه باهاش دعوا نکردم گوشی رو خاموش کردم گرفتم خوابیدم صبحونه ام بهش ندادم😑🤦‍♀️

هیچکدوم پای قولشون نمیتونن بمونن مال من قول میده از اون فیلم های بد نبینه بعد چند مدت نگاه میکنم میب ...

از این زورم میاد قول های دیگه ش هم دروغ بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا شوهر ایشون اشتباه میکنه ولی بازم اسی حساسیت بالا نشون میده شوهرش وقتی میبینه این حساس میشه هی ...

خودم میدونم حساسم ولی یعنی اینقدر اینکار مهمه ک‌من ب خاطرش کتک بخورم 

اینقدر مهمه ک زیرش بزنه 

زندگی مون جهنم بشه

خودم میدونم حساسم ولی یعنی اینقدر اینکار مهمه ک‌من ب خاطرش کتک بخورم  اینقدر مهمه ک زیرش بزنه& ...

شوهر شما مشکل داره کلا

بعدشم وااااقعا اگر باهاش نمیسازی

و بچه هم نداری

و میبینی موقعیت های بهتری برات هست

طلاق بگیر

🦋❄️نسیمِ ملیح🌬🌙
خودم میدونم حساسم ولی یعنی اینقدر اینکار مهمه ک‌من ب خاطرش کتک بخورم  اینقدر مهمه ک زیرش بزنه& ...

خدا لعنت کنه بعضی زن هارو فقط از خدا میخوام عزیزهاشونو خاک کنن با این لباس پوشیدنشون بعضیا اینقدر وقیح هستن با نیم تنه میان بیرون میخوای مردا نگاه نکن😑😏 اینا اصلا به خاطر مردا اینجوری لباس میپوشن شک نکن هرکی خواست فاز روشن فکری برداره جواب نده خودم با چشمام عواقبش. دیدم 

شوهر شما مشکل داره کلا بعدشم وااااقعا اگر باهاش نمیسازی و بچه هم نداری و میبینی موقعیت های بهتری ...

ارع مشکل داره 

اگه مشکل نداشت خو وضعم این نبود

ی بچه شیش ساله دارم 

خدا لعنت کنه بعضی زن هارو فقط از خدا میخوام عزیزهاشونو خاک کنن با این لباس پوشیدنشون بعضیا اینقدر وق ...

دقیقا موافقم دقیقاااااااااا اگه ب خاطر دل خودشون بود ی عطر میزدن ب خودشون ن اینکه نمایش بدن راه بندازن از کنارشون رد میشی بوی گند عرق میدن 

خونه خراب کنا😒😒😒

دقیقا موافقم دقیقاااااااااا اگه ب خاطر دل خودشون بود ی عطر میزدن ب خودشون ن اینکه نمایش بدن راه بندا ...

کآری به عرقشون ندارم عرف جامعه میگه باید لباس مناسب پوشید نه اینکه با نیم تنه اومد بیرون بدون روسری به خداوندی خدا من نگاه کردم و دیدم تمام مردا همشون نگاه میکنن اونایی هم که میگن نه ما جنبه داریم از همه بدتر هستن و دروغ میگن مرد ذاتش همینه 😮‍💨

دلیلی نداره من هر کاری ک میدونم ناراحتش میکنه انجام نمیدم  خودش نمیزاره حتی شماره پسر عموم ها ...

از من به تو نصیحت.  دیگه اگه ناراحت شدی برو خودت نیار کلا مردا کرم دارن زنهاشون رو حرص بدن.   خود من بارها چنان تو تنهایی خودم گریه کردم حال خودمو بد کردم که چرا وقتی میگم فلان حرف رو تو جمع بهم نزن بی احترامی نکن چرا درکم نمیکنه  ببین یک اینکه دنیا و طرز فکر این نر غول ها با ما متفاوت و......   بهترین راه بی محلی  یهو میبینی فکرش درگیر میشه زنم دیگه چرا حساس نیست چرا کاری به کارم نداره.  نگران میشن نکن زنم ازم بریده بعد هی میان محبت میکنن میترسن.   کلا موجودات عجیبین یعنی محبت زیادی بهشون سازگار نیست متوجه شدی چی میگم.  یعنی باید تشنه نگه اش داره داره   اینجوری دنبال ادم میفته اند 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید