2777
2789
عنوان

خودکشی

58 بازدید | 6 پست

سلام من ۲۰ سالمه و افکار خودکشی دارم . احساس اضافه بودن میکنم‌. احساس مزاحم بودن میکنم. احساس میکنم برای همه شوم ام .مایه دردسر همه ام . من خیلی تنهام . هیچ کسی رو ندارم که باهاش حرف بزنم و این حالمو بد تر میکنه . هر لحظه به خودکشی بیشتر نزدیک میشم . نمیدونم چیکار کنم که این افکار تموم شه . احساس میکنم رسیدم ته خط.  لطفا کمکم کنید . من نیاز به کمک دارم  . دیگه چاره ای نداشتم اومدم اینجا و خواستم‌که حرف بزنم :) خیلی حالم بده . میخوام خوب شم ولی نمیتونم‌. احساس میکنم به درد نخور ترین آدم دنیام‌:( کمکم‌کنید خواهش میکنم

این همون حسیِ که خانواده و اطرافیان تو کودکی بهت دادن

حتما بروویه مشاور عالی درمان میشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اطرافیانت این احساس رو بهت القا کردن؟

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لزوما هر فکری به واقعیت تبدیل نمیشه..این فقط ی فکره...شما هستی که تصمیم گیرنده هستی..حتما اگه میتونی دکتر برو...واقعا اثر داره..ورزش کن بخدا که ورزش روح و روان رو نو و تازه میکنه..با ۱۴۸۰ مشاوره بهزیستی که رایگان هست تماس بگیر..

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍

عزیزم لزوما هر فکری به واقعیت تبدیل نمیشه..این فقط ی فکره...شما هستی که تصمیم گیرنده هستی..حتما اگه میتونی دکتر برو...واقعا اثر داره..ورزش کن بخدا که ورزش روح و روان رو نو و تازه میکنه..با ۱۴۸۰ مشاوره بهزیستی که رایگان هست تماس بگیر

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍

لابد تو خانواده و فامیلتون به پسرها فقط اهمیت میدن.خیلی جاها همینه‌ . دختر که از ۱۸ سال بگذره و ازدواج نکنه با این چشم بهش نگاه میکنه.

تقصیر از تو نیست ، تقصیر از نگاه جاهلانه اونهاست.