2821
2789

درکت میکنم

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درکت میکنم

چقدر از این حس بدم میاد کل روز وقت بذاری بخونی انگار هیچی نخوندی

نمیدوم ساعت ۱ بیدار شم دوباره مرور کنم یا بخوابم تو مدرسه مرور کنم اخخ

توبه شکستم🫀🙂

منم فردا دارم ساعت ۱۰ صبح😂💔 چندمی؟

یازده ولی من باید برم مدرسه از ساعت ۶ تو مدرسع نمیشع خوب خوند بقی بچه نمیذارن معلم میگه بخونید امتحان درس نمیده 

توبه شکستم🫀🙂

یازده ولی من باید برم مدرسه از ساعت ۶ تو مدرسع نمیشع خوب خوند بقی بچه نمیذارن معلم میگه بخونید ...

چقدر منی فقط با این تفاوت که خوندم و خاطرم هست😄

اعجاز محتوایی رو بگو😂💔

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

چقدر منی فقط با این تفاوت که خوندم و خاطرم هست😄 اعجاز محتوایی رو بگو😂💔

😂

قرآن کریم از نظر محتوا مطالب ویژگی داره قلم کسی تراوش نشده.....😐 درست بنظرم ادامه داره حالش ندارم بتایپم

اینا سادس 

توبه شکستم🫀🙂

چقدر از این حس بدم میاد کل روز وقت بذاری بخونی انگار هیچی نخوندی نمیدوم ساعت ۱ بیدار شم دوباره م ...

بگیر بخواب تو مدرسه سریع یه نکاه بنداز بابا 

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
😂 قرآن کریم از نظر محتوا مطالب ویژگی داره قلم کسی تراوش نشده.....😐 درست بنظرم ادامه داره حالش ...

منظورم اون چهار تا تیتر بود 

انسجام درونی در عین نزول 

تاثیر ناپذیری از عقاید دوران جاهلیت

جامعیت و همه جانبه بودن

ذکر نکات علمی بی سابقه

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز