2821
2789

درکت میکنم

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درکت میکنم

چقدر از این حس بدم میاد کل روز وقت بذاری بخونی انگار هیچی نخوندی

نمیدوم ساعت ۱ بیدار شم دوباره مرور کنم یا بخوابم تو مدرسه مرور کنم اخخ

توبه شکستم🫀🙂

منم فردا دارم ساعت ۱۰ صبح😂💔 چندمی؟

یازده ولی من باید برم مدرسه از ساعت ۶ تو مدرسع نمیشع خوب خوند بقی بچه نمیذارن معلم میگه بخونید امتحان درس نمیده 

توبه شکستم🫀🙂

یازده ولی من باید برم مدرسه از ساعت ۶ تو مدرسع نمیشع خوب خوند بقی بچه نمیذارن معلم میگه بخونید ...

چقدر منی فقط با این تفاوت که خوندم و خاطرم هست😄

اعجاز محتوایی رو بگو😂💔

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

چقدر منی فقط با این تفاوت که خوندم و خاطرم هست😄 اعجاز محتوایی رو بگو😂💔

😂

قرآن کریم از نظر محتوا مطالب ویژگی داره قلم کسی تراوش نشده.....😐 درست بنظرم ادامه داره حالش ندارم بتایپم

اینا سادس 

توبه شکستم🫀🙂

چقدر از این حس بدم میاد کل روز وقت بذاری بخونی انگار هیچی نخوندی نمیدوم ساعت ۱ بیدار شم دوباره م ...

بگیر بخواب تو مدرسه سریع یه نکاه بنداز بابا 

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
😂 قرآن کریم از نظر محتوا مطالب ویژگی داره قلم کسی تراوش نشده.....😐 درست بنظرم ادامه داره حالش ...

منظورم اون چهار تا تیتر بود 

انسجام درونی در عین نزول 

تاثیر ناپذیری از عقاید دوران جاهلیت

جامعیت و همه جانبه بودن

ذکر نکات علمی بی سابقه

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز