2777
2789

من 28 سالمه مجردم

بهتون بگم تا هفته پیش هر هفته چند تا پفک و چیپس میخوردم.

شکر میخورم.

قهوه و کیک و کاپوچینو میخورم

یه مقدار چاقم 

صورتم پر از مو زایده که اگر نزنم مثل مرد ها ریش در میارم.

ته دیگ همیشه میخورم. سیب زمینی سرخ کرده گوجه سرخ شده همیشه میخورم.

اصلا ذایقه ام چیزهای چرب هست

سرم تو موبایلمه بیست و چهار ساعت حتی چشمم مشکل پیدا کرده انگار همیشه یه نور مثل نور خورشید تو چشمامه. .

الان میبینم هیچکس انقدر مثل من احمق نیست.

چند روز پیش رفتم روغن ارگان گرفتم بزنم دور چشمم.

موهام ریخته دارم رازیانه میزنم.

رژیم دارم میگیرم.

اما نمیدونم ایا شما هم انقدر مثل من تنقلات میخورید ؟؟ من دارم زیاده روی میکنم. چون هنوز سرم نیومده

شما چقدر به تغذیه و سلامتی تون اهمیت میدید چه کارا میکنید؟؟!!

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت رحم کن منم یه دوران زیاد می‌خوردم الان با ۱۸ سال سن همش این دکتر و اون دکترم

الانم دارم رژیم میگیرم

هرچند از لحاظ دیگه نمی‌تونم به خودم برسم زیاد چون خرج داره مثلاً روتین فلان لباس فلان اینا رو دیگه ته تهش سالی یکبار بتونم یه حرکتی بزنم اونم شاید 

من پفک وچیپس شاید ماهی ۱بار 

شکلات وشیرینی مهمونی برم ۱دونه خودم مگه چی بشه بخرم بخورم

قند وچایی اصلا نمیخورم قبل باشگاه یه نسکافه رژیمی میخورم 

ورزشم میکنم 

ولی کلا به خودم سخت نمیگیرم

دلم بخواد هرچی میخورم 

روغن ونمکم حداقل ترین حالت ممکن

این علائمی هم که گفتی مال بلغم و پلی کیستیکه چون خودم دارم بهت میگم

من خیلی رو چونم موهای زائد دارم یعنی نزنم مثل مرد میشم به قول اسی  پریودی هامم نامنظمه خیلی 

کیست داشتم  قرص خوردم و کیستم خوب شد 

ولی هنوز مثل قبلم  شما اینجوری هستی ؟ 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

من ۲۷ سالمه ولی همسرم چون ورزشکاره و رژیم سخت داره دیگ منم مجبورم رعایت کنم و همون غذا ها رو بدون روغن و سالم بخورم دیگ☹️ولی خب تنقلات معمولا شیر شکلات و نوتلا و چیپس و اینا میخورم

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷

من رژیمم وزنم ۱۲ کیلو اوردم پایین واسه ثابت نگه داشتنش هر روز دوش میگیرم موهامو صاف میکنم لیزر وبوتاکس میرم به ناخنونام میرسم ویه ارایش ملایم همیشه دارم متاهلم