2789
الان با سرمایه ۲ میلیارد و هشتصد تومنی ماهانه بین ۷۰ الی ۳۴۰ میلیون متغیر هست بستگی به شرایط بازار و ...

ببخشید شما الان بخواین از این کار خارج بشین این سرمایه 2 میلیاردی و 800تومنی رو میتونید همشو یهو بردارین؟

ببخشید شما الان بخواین از این کار خارج بشین این سرمایه 2 میلیاردی و 800تومنی رو میتونید همشو یهو برد ...

بله

بروکری که کار میکنم باهاش ۱۵ ساله به ایرانی ها خدمات میده فعلا

هرچند همش رو در یه بروکر نذاشتم پخش کردم بین بازار های مختلف

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله بروکری که کار میکنم باهاش ۱۵ ساله به ایرانی ها خدمات میده فعلا هرچند همش رو در یه بروکر نذاشتم ...

گفتین که ممکنه ماکسیمم روزانه بشه 10 درصد سود کرد شما که سرمایه زیادی گذاشتین ینی روزانه میشه حدود 280 میلیون سود میکنین؟ پس چرا گفته بودین ماهانه حدود این مقدار

گفتین که ممکنه ماکسیمم روزانه بشه 10 درصد سود کرد شما که سرمایه زیادی گذاشتین ینی روزانه میشه حدود 2 ...

روزانه نگفتم ماهانه گفتم ۱۰ درصد برای حرفه ای ها سود مناسبی هست

ولی افرادیم هستن که روزانه با سرمایه زیاد حداعقل ۳۰۰ تومن در آمد دارن

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
روزانه چه درصدی میشه سود داشت

ثابت نیست متغیر هست و برای هر کسی فرق می کنه

بعضی روزا اصلا نباید معامله کرد چون اخبار مهم هست در اون روز

بعضی روزا موقعیت ورود نیست

تمام سبک های اصلی دارای استاد انگلیسی زبان هستند چند استاد ایرانی بعضی از سبک های تحلیل رو هم فارسی ...

چیزی بگم من ی آقایی باهاش در ارتباطم الان بعد س سال با پول تریدش زمین۵۰۰متری و ی پراید نو خریده

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
ثابت نیست متغیر هست و برای هر کسی فرق می کنه بعضی روزا اصلا نباید معامله کرد چون اخبار مهم هست در ا ...

شنبه و یکشنبه هم همینطور

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
ببخشید میتونم خصوصی بهتون پیام بدم؟ ممنون میشم

بله

سلام چرا؟

چون اونور آب شنبه یکشنبه تعطیلع

بستگی به خودت داره چقدر آموزش  ببینی و تمرین کنی من طلای آب شده کار میکنم و درآمدم خوبه و آموزش ...

وآقا درآمدش خوبه منم دوره اش رو خریدم ولی هنوز شروع نکردم خوبه درامدش بلد باشی ؟

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡