2777
2789
لطف میکنین تشکر🙏

https://t.me/sd_analysis/193

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حداقل سرمایه  شروع ترید چقدره

بستگی داره در ارز دیجیتال باشه یا فارکس یا طلای آب شده وبازار ۱۰۰ درصد حرام باینری آپشن

بزرگان این کارگفتن که باید ۱۰/۰۰۰ دلار باید باشه

ولی تو ایران چون نرخ ارز بالاست ۱۰۰۰ دلار باشه کافیه حالا بعضیا با ۵۰۰ دلارم شروع میکنند

با ۱۰ دلارم میشه شروع کرد ولی فقط برای تست استراتژی و آموزش هست نباید انتظار سود داشته باشید

این بازار های دارای ریسک زیادی هستند سود و ضرر دارن برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
یعنی واقعا از این ارز میشه دراند کسب کرد؟

بله ولی آسون پیست باید آموزش ببنید و تمرین کنید دود چراغ بخورید اعصاب خوردی بکشید زمین بخورید و تجربه کسب کنید

بله ولی آسون پیست باید آموزش ببنید و تمرین کنید دود چراغ بخورید اعصاب خوردی بکشید زمین بخورید و تجرب ...

الان کمترینننن حالت ۱۰تومن برلی شروع میخواد موندم برم یه حرفه ارایشگری تتو یا چیز دیکه یاد بگیرم یا همین ترید رو 

سال پیش دوستام رو هول دادم تا وارد تبن حرفه بشن اصلا اعتقادی نداشتن که بشه از اینترنت و فضای مجازی پول دراورد بعدش بوده روزی ۲تومن ۴تومن دربیارن سرمایه اولیه رو چندین برابر کردن ولی خب اون صرافی  که باهاش کار کردن کلاهبرادی شد و حسابشون بلوکه شد البته اینا سودشون رو کردن زیاد اهمیت نداشت واسشون اما دیکه زیسک نکردن و اومدن بیرون از این حرفه 

حالا خود من موندم چیکار کنم

الان کمترینننن حالت ۱۰تومن برلی شروع میخواد موندم برم یه حرفه ارایشگری تتو یا چیز دیکه یاد بگیرم یا ...

آموزش اساسی و واقعیت ترید رو میخوای دوره صفر تا هزار علی آهنگری رو در یوتیوپ سرچ کن و سی و دو جلسه رایگان گذاشته،خیلی حرفه ایه

اسم کانالش fenfix یه همچین چیزی هست.

اینستا هم داره ولی آموزش رو باید از یوتیوپ ببینی.

تمام بازار های مالی دارای فشار روانی و استرس زیادی هستند بسیار پر ریسک هستند و برای همه مناسب نیستند ...

سلام دوست عزیز 

اگه براتون ممکنه چندتا سوالم رو پاسخ بدید در رابطه شغلتون ممنون میشم 

چند سال سابقه دارید ؟ میانگین درامدتون چقد هست ؟ خودتون با چند دلار شروع کردید به کار ؟ با یه سال آموزش و وقت گذاشتن میشه به درآمد زایی رسید ؟

سلام دوست عزیز  اگه براتون ممکنه چندتا سوالم رو پاسخ بدید در رابطه شغلتون ممنون میشم  چن ...

۳ سال آماتور کار کردم ۲ سال حرفه ای

درآمد ثابت نیست چون بازار ثابت نیست و بالا پایین داره در آمد بستگی به میزان سرمایه داره اگه یه تریدر حرفه ای بتونه ماهانه ۱۰ درصد سود کنه باید کلاشو بندازه هوا

من با یک دلار شروع کردم که خریت بود چون هیچی بلد نبودم هیچ آموزشی ندیده بودم کم کمش باید ۱۰۰۰۰ دلار سرمایه داشته باشید ولی چون در ایران قیمت دلار بالاست گفتن با ۱۰۰۰ دلار هم میتونید شروع کنید البته با یه تومن هم میشه شروع کرد ولی آب تو هاون کوبیدنه آزموده را آزمودن خطاست 

بعضیا با یه سال به در آمد میرسن بعضیا دو سال بعضیا هیچ وقت

۳ سال آماتور کار کردم ۲ سال حرفه ای درآمد ثابت نیست چون بازار ثابت نیست و بالا پایین داره در آمد بس ...

دوره های کدوم استاد رو خودتون دیدید . کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ بهتر درجریانید عده زیادی شیاد دوره با قیمت بالا میفروشن که بار علمی کافی نداره . 

به نظرتون اگه تابستون با دقت بشینم آموزش ببینم میتونم وارد بازار بشم ؟ 

دوره های کدوم استاد رو خودتون دیدید . کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ بهتر درجریانید عده زیادی شیاد دوره با ...

من دوره های رایگان اساتید خارجی رو در یوتیوب دیدم

شما اول دوره های کاملا رایگان رو باید ببنید تمرین کنید اگه دیدید میتونید درک کنید و اعصابتون میکشه ادامه بدید

صرفا با نگاه کردن کلیپ نمیتونید موفق بشید باید تمرین کنید مطالعه کنید قدرت تحلیل داشته باشید آرامش روانی داشته باشید و... در ۳ ماه نمیتونید موفق بشید حداعقل یه سال در نظر داشته باشید

من دوره های رایگان اساتید خارجی رو در یوتیوب دیدم شما اول دوره های کاملا رایگان رو باید ببنید تمرین ...

بسیار عالی .

درحال حاضر میزان قرمتیه شما چقد هست؟ میانگین درآمد ماهانه چقده میدونم که متغییره ولی یه رنج میانگین داره حتما

بسیار عالی . درحال حاضر میزان قرمتیه شما چقد هست؟ میانگین درآمد ماهانه چقده میدونم که متغییره ولی ی ...

الان با سرمایه ۲ میلیارد و هشتصد تومنی ماهانه بین ۷۰ الی ۳۴۰ میلیون متغیر هست بستگی به شرایط بازار و اخبار و روحیات و میزان ریسک داره

البته قبلا همین مبلغ رو کاملا از دست دادم و دوباره شروع کردم